În centrele Rețelei Medicale Victoria, pacienții sunt îngrijiți de medici de elită precum Simona Ateia și Abd Halal Ateia

0

Rețeaua Medicală Victoria își continuă misiunea de a îngriji pacienții din România, stabilită încă de la instituirea ei, oferind servicii medicale de cea mai înaltă calitate, pentru ca aceștia să își poată trata cu succes diversele probleme de sănătate. Cu o echipă extinsă de medici specializați în peste 30 de specialități medicale, pacienții găsesc aici atât grijă, cât și soluții eficiente pentru a-și redobândi sănătatea.

Rețeaua Medicală Victoria reunește o echipă de profesioniști cu experiență vastă, incluzând profesori universitari și medici emeriți, precum Simona Ateia și Abd Halal Ateia.

Absolventă a facultății de medicina generala a UMF “Carol Davila” din București, Simona Ateia a efectuat specializarea în Diabet, Nutriție și Boli Metabolice din dorința de a trata copiii suferinzi de diabetul de tip I, afecțiune care i-a stârnit un puternic interes de cunoaștere, și are o lucrare de doctorat pe această sub-arie, precum și numeroase articole științifice.

La rândul său, Dr. Abd Halal Ateia, medic primar urolog, este distins prin participarea sa activă la numeroase conferințe și congrese științifice de renume național și internațional. Aprofundarea cunoștințelor în sub-specializări precum bolile prostatei, laparoscopia, disfuncțiile sexuale, și continența a consolidat reputația sa în comunitatea medicală.

Personalul de specialitate al Rețelei Medicale Victoria este format de asemenea din tineri medici entuziaști și competenți. Aceștia contribuie la menținerea procedurilor și standardelor în sincron cu evoluțiile tehnologice și digitalizarea, asigurându-se că fiecare pacient beneficiază de cele mai moderne și eficiente tratamente.

Astfel, unul dintre pilonii succesului Victoria Medical este echipa sa de profesioniști medicali, formată din medici specialiști, asistenți medicali și personal de suport dedicat. Fiecare membru al echipei noastre este selectat cu atenție pentru expertiza și dedicația lor față de îngrijirea pacienților.

Rețeaua Medicală Victoria: Pacienți tratați, pacienți vindecați, pacienți recunoscători

Standardul înalt al personalului medical este confirmat prin recenziile pacienților care au fost îngrijiți în cadrul Rețelei Medicale Victoria. Fiecare medic din echipă primește calificative excelente, bazate pe opiniile a zeci, sute sau chiar mii de pacienți mulțumiți. Această recunoaștere reflectă angajamentul nostru de a oferi îngrijire medicală excepțională și de a construi relații bazate pe încredere și respect.

La Victoria Medical, experiența pacienților este o prioritate. Fiecare vizită este confortabilă și lipsită de stres, oferind un mediu prietenos și suportiv. Personalul rețelei este mereu pregătit să răspundă întrebărilor și să ofere asistența necesară, asigurând o experiență pozitivă de la intrare până la externare. Fiecare pacient este unic, iar Victoria Medical oferă îngrijire personalizată pentru a răspunde nevoilor individuale.

Rețeaua Medicală Victoria este formată din Spitalul Victoria și două policlinici: Victoria Medical Central și Policlinica Victoria Titan, toate trei fiind situate în București. Spitalul Victoria, situat în zona Pieței Victoriei, beneficiază de expertiza unor cadre medicale de renume, cu experiențe de succes în centre medicale de top din Europa și din lume.

Centrele Medicale Victoria: Tehnologie modernă

Dotările excepționale cu tehnologie modernă ale celor trei săli de operații și ale secțiilor de spitalizare continuă și de zi, permit desfășurarea intervențiilor în condiții de maximă siguranță și confort pentru pacienți. Această infrastructură avansată ne permite să oferim tratamente eficiente și să asigurăm recuperarea rapidă a pacienților noștri.

Victoria Medical este dotată cu echipamente medicale de ultimă generație, care permit diagnosticarea și tratamentul precis și eficient al pacienților. În cadrul consultațiilor, analizelor și intervențiilor sunt folosite tehnologia de imagistică avansată, echipamente de laborator moderne și software-uri de management al pacienților pentru a asigura o îngrijire de înaltă calitate.

Tehnologia noastră permite Rețelei Medicale Victoria să ofere servicii rapide și precise, reducând timpul de așteptare și îmbunătățind rezultatele pentru pacienți.

În plus, Victoria Medical investește constant în formarea și dezvoltarea continuă a personalului său pentru a rămâne la curent cu cele mai recente descoperiri și tehnologii medicale.

Parteneriate și Colaborări

Victoria Medical colaborează cu diverse instituții medicale și academice pentru a asigura accesul la cele mai noi descoperiri și tehnologii. Aceste parteneriate ne permit să oferim pacienților noștri tratamente inovatoare și să participăm la cercetări de avangardă.

În cele două policlinici, Victoria Medical Central și Policlinica Victoria Titan, pacienții au acces la consultații și tratamente într-un mediu confortabil și prietenos. Echipa noastră de medici specializați este pregătită să răspundă tuturor nevoilor medicale, oferind servicii personalizate și soluții de tratament adaptate fiecărui pacient.

Programe de prevenție și de educație pentru sănătate

La Victoria Medical, prevenirea este cheia pentru o sănătate optimă. Oferim consultații regulate pentru a monitoriza sănătatea pacienților și a identifica potențiale probleme în stadii incipiente. Programele noastre de screening includ teste de sânge, examene fizice și alte investigații menite să detecteze afecțiunile înainte ca acestea să devină grave.

Victoria Medical crede în importanța educației pentru sănătate. Organizăm seminarii, workshop-uri și campanii de informare pentru a educa publicul despre prevenirea bolilor, stiluri de viață sănătoase și importanța controalelor medicale regulate. Aceste programe sunt menite să împuternicească pacienții să ia decizii informate privind sănătatea lor și să adopte practici preventive.

Așadar, Rețeaua Medicală Victoria Medical reprezintă un standard în îngrijirea medicală, combinând expertiza medicală, tehnologia avansată și o atenție deosebită față de pacienți. Indiferent de nevoile medicale ale oricărui pacient, Victoria Medical este partenerul de încredere pentru sănătate și bunăstare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image