Lazăr Ion Marian trage un semnal de alarmă: „România este înglodată în datorii de Guvernarea PSD-PNL!”

0
Lazăr Ion Marian

Deputatul USR Vâlcea, Lazăr Ion Marian, trage un semnal de alarmă cu privire la creşterea necontrolată a datoriei publice sub conducerea PSD-PNL. Faptul că e an electoral încurajează risipa din bani publici în încercarea de a atrage capital politic.

Guvernarea PSD-PNL continuă să conducă România spre dezastru. În an electoral, PSD-PNL fac risipă din bani publici pentru a încerca să rămână încă patru ani la conducerea ţării. Până în prezent, au cheltuit cu 57 de miliarde de lei mai mult decât au încasat la buget, iar datoria externă a României a crescut în primele 3 luni ale anului cu peste 7 miliarde de euro! Deficitul bugetar al ţării după primele patru luni este dublu comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, ceea ce denotă o disperare a PSD-PNL că vor pierde alegerile din acest an şi, automat, accesul la banii publici.

Din păcate, pentru a patra lună la rând, România este campioana Europei la scumpiri. Avem cea mai mare inflație din Europa, iar investițiile străine directe au scăzut, în timp ce datoria crește. Această datorie creşte pentru că Guvernul a crescut cheltuielile statului până la un nivel istoric record.

Pensiile speciale, agențiile de stat, schemele de afaceri pe banii statului, contractele pentru firme de partid, sporurile colosale de la stat, toate astea se plătesc din taxe în plus și din îndatorare. De aceea a tot crescut datoria.

Anul 2024 este foarte important pentru viitorul nostru al tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image