În Brazilia, infractorii au încercat să o răpească pe fiica nou-născută a lui Neymar

0

Publicația O Globo din Brazilia a raportat un incident înfricoșător în orașul Cotia, unde hoți au încercat să răpească o tânără și fiica sa nou-născută, legate de cunoscutul fotbalist al echipei naționale a Braziliei și al clubului saudit Al-Hilal, Neymar. Incidentul a avut loc noaptea, când trei persoane au intrat în forță în locuința mamei lui Bruna Biancardi, partenera lui Neymar, legând-o pe aceasta și amenințând-o cu arma.

Răufăcătorii au insistat să știe unde se află Bruna și fiica sa mică, Mavia, determinând poliția să creadă că intenționau să le răpească. Norocul a fost de partea lor, deoarece Bruna și copilul nu erau acasă în acel moment.

În urma eșuării planului lor inițial, hoții au plecat cu bijuterii, ceasuri și genți de mână de lux, valoarea totală a bunurilor furate ridicându-se la circa 120.000 de dolari. Printre autorii jafului s-a identificat un tânăr de 19 ani din zonă, care le-a facilitat accesul complicilor săi în complexul rezidențial, și care a fost mai târziu arestat.

Neymar și Bruna Biancardi au comunicat prin intermediul rețelelor de socializare că atât ei, cât și micuța lor Mavia, născută pe 7 octombrie, sunt în siguranță. Bruna a clarificat că nu mai locuiește în respectiva casă. De menționat este că Neymar are un alt copil, un băiat pe nume Davi Lucca, dintr-o relație anterioară cu Carolina Dantas.

Poza: Facebook https://www.facebook.com/neymarjr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image