Uzina Mecanică Vâlcea – vestiare metalice la comandă

0
vestiare metalice

Un vestiar reprezintă un spațiu de depozitare care ne permite să ne așezăm lucrurile personale și hainele de exterior (geci, veste, pantofi). Există diferite tipuri de vestiare pentru a răspunde diferitelor nevoi și cerințe. Există vestiare de culori diferite, dimensuiuni diferite și numeroase accesorii posibile. Pentru a achiziționa vestiare metalice trebuie să cunoști nevoile în termeni de depozitare cerute și spațiul disponibil. Iată câteva elemente de care trebuie să țineți cont în alegerea vestiarelor metalice.

Cum alegem vestiare metalice

Cu atât de multe tipuri de vestiare metalice existente în ziua de azi pe piață, alegerea celui mai bun model pentru afacerea sau comunitate ta poate reprezenta o  adevărată provocare. Iată câteva sfaturi pentru alegerea dulapurilor metalice. Înainte de achiziționare trebuie să răspunzi la câteva întrebări:

  • De cât spațiu am nevoie pentru un vestiar?
  • Care este activitatea pentru care ai nvoie de un vestiar metalic: universitate, pompieri, management spații verzi, construcții, mecanică.
  • Care este bugetul alocat unei astfel de investiții?

La Uzina Mecanică Vâlcea poţi găsi vestiare metalice adaptate fiecarei situatii penru a raspunde mai bine nevoilor tale profesionale. Iar dacă dimensiunile standard nu sunt potrivite necesităţilor tale, atunci se pot fabrica unele special pe dimensiunile şi nevoile tale.

Care sunt diferitele tipuri?

Există diferite tipuri de vestiare metalice care sunt perfecte pentru diferite utilizări în afaceri și nu numai.

De exemplu, există un model de vestiar metalic în formă de L, cu un stâlp despărțitor cu două dulapuri, care este o soluție ideală pentru spațiile mici. Apoi, există dulapurile IP și IS, care sunt dulapuri industriale curate și cu pereți despărțitori în interiorul dulapurilor. Mai există modele de vestiare în formă de L, cu finisaj din lemn natural sau vopsit.

Care sunt diferitele dimensiuni ale vestiarelor metalice?

Vestiarele metalice sunt disponibile în diferite dimensiuni pentru a se potrivi perfect spațiului tău. Prin urmare, este important să știi cum să le depozitezi pentru a nu crea impresia de spațiu aglomerat. În funcție de aceste criterii, selecția finală va fi foarte ușoară și rapidă.

Există multe soluții personalizate pentru a se potrivi nevoilor și spațiului tău. Fiecare model poate fi configurat direct de pe fișa de produs, permițându-ți să îți preconfigurați vestiarul: lățimea ușii (mm), numărul de stâlpi, tipul de încuietoare, tipul de închidere, piciorul de bază. Ai libertatea de a alege culoarea ușii și a corpului vestiarului tău.

Cum se curăță și se întrețin vestiarele metalice?

Din cauza utilizării regulate, vestiarele metalice necesită o întreținere periodică, regulată. Întreținerea este ușoară, rapidă și nu necesită mult timp. Un vestiar metalic poate fi degresat cu puțină apă caldă și detergent pentru a îndepărta murdăria și germenii. Poți folosi un detergent pentru metale cu o cârpă din microfibră pentru a preveni rugina.

Care este prețul lor?

Ca în cazul oricărei linii de produse, există mai mulți factori care pot afecta prețul dulapurilor metalice. Acestea includ dimensiuni, opțiuni și accesorii. Prețurile variază de la 300 de lei pentru un singur vestiar la 1500 de lei pentru un model cu mai multe dulapuri. În plus, prețurile pentru vestiarele industriale pot varia considerabil, în funcție de mai multe criterii.

De asemenea, trebuie ţinut cont şi de faptul că vestiarele metalice se pot realiza la comandă, adaptate fiecărei necesităţi de care aţi putea avea nevoie, aşa că şi preţul va fi unul adaptat acestor cerinţe. Pentru a vedea preţurile la vestiarele metalice aflate în stoc, pe dimensiuni standardizate, puteţi vizita www.uzinamecanicavl.ro si consultati catalogul de produse pentru a va face o idee despre preturile minime si cele maxime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image