Fila Disruptor II – Originali Vs Fake

0

Fila Disruptor II deja a luat amploare in randul adidasilor de pe OLX, insa 99% dintre anunturi sunt fake chiar daca sunt anumiti useri care spun ca sunt autentici, calitate superioara, nu sunt fake-uri sau mai au in vocabular termenul de „replica fidela”, insa teapa este aceeasi. In loc sa-ti iei niste adidasi originali ca sa te poata tina 1-2 ani, iti iei niste fake-uri care te tin 2-3 saptamani.

Ca si idee, o pereche de adidasi originali costa minim 400-500 lei cand discutam de Fila Disruptor II, asadar daca mai vedeti oferte de 100-200-300 lei nu au cum sa fie originali, acestia sunt replici. Apropo, sa stiti ca sunt modele la 120 lei si modele la 250 lei pe OLX pretinzand ca sunt originali la 250 lei, nu este adevarat, nu au cum sa fie originali la acest pret.

In filmuletul de mai sus ne sunt prezentate exact diferentele dintre niste adidasi originali si un model fake. Par asemanatori la prima vedere, insa acestia nu sunt nici pe departe niste adidasi care sa se poata compara cu modelul original.

Nu va lasati pacaliti de poze! Aici discutam despre calitate, piele si multe elemente care nu se pot compara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image