Cei mai buni caini de vanatoare

Cainii sunt cei mai buni prieteni ai omului.  Pe langa asta cainii au ajutat foarte mult la vanarea de rate, de fazani dar si de alte pasari.  Acceseaza https://rasedecaini.ro/vanatoare/  pentru a descoperi cum trebuie sa ai grija de un caine de vanatoare.

   Iata care sunt rasele de caini de vanatoare

Beagle

Beagle-ul este un caine de vanatoare excelent deoarece are un miros si un latrat puternic. Aceasta rasa este folosita in mod special la vanatoare de animale de talie mica, mai ales iepuri. Este un caine care poate fi tinut ca si animal de companie dar trebuie sa iei in calcul ca este foarte energic si ca are nevoie de foarte multa miscare.

Bloodhound

Este un caine de vanatoare ideal deoarece are rabdare, este gentil si nobil. Este foarte prietenos cu copii si adora sa stea cu acestia si sa se joce cu ei cat este ziua de lunga. Are un temperament linistit dar este un caine deteminat, independent si de cele mai multe ori ia decizii proprii si nu asculta de comenzile stapanului.

Ogar Afgan

Este un caine de vantoare care prinde absolut tot ce misca. Acesta se poate plictisi destul de usor asa ca trebuie sa il tii mereu ocupat. In plus poate fi destul de mofturos la mancare si din aceasta cauza nu ar trebui sa il lasi sa consume orice. Nu ii da sub nicio forma dulciuri.

Teckel

Este un caine prietenos care are un temperament echilibrat acesta nu este fricos dar nu are nici o fire agresiva. Este un caine de vanatoare care persevereaza pentru a-si captura prada, are un miros fin si este destul de agil.

Il poti dresa foarte usor si te vei putea baza pe el in vanatoare. Vei ramane placut surprins sa descoperi cat de mult pe poate asculta si cat de util este de fapt.

Daca esti pasionat de vanatoare atunci ai nevoie de un caine care sa te ajute sa ai parte de o experienta minunata. Ai nevoie de un caine care sa te insoteasca ori de cate ori iti doresti sa te bucuri de pasiunea ta si care sa fie cu adevarat de ajutor in tot ce urmeaza sa faci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image