Deep Forest Fest 2023, ediţia IV-a pe platoul Feţeni, Râmnicu Vâlcea

0
Deep Forest Fest 2023

În cazul în care nu ţi-ai făcut planuri între 14-16 iulie, atunci află că Deep Forest Fest 2023 îşi va desfăşura o nouă ediţie, chiar în inima pădurii din Râmnicu Vâlcea, aşa cum v-aţi obişnuit deja, pe platoul Feţeni.

Deep Forest Fest a ajuns deja la cea de-a patra ediţie, iar pe parcursul celor 3 zile de festival te vei putea bucura de un spectacol muzical de senzaţie. Locul unde se va desfăşura acest festival se afla într-o zonă unde dăinuie misterul, iar muzica hipnotică va răsuna până în zorii zilei. Dacă te numeri printre persoanele ce îşi doresc să aibă parte de o experienţă senzorială de neuitat, simte-te liber să ni te alături.

Cele trei ediţii anterioare s-au bucurat de mare succes printre iubitorii de muzică bună şi distracţie pe cinste. Pe scena de pe platoul Feţeni au urcat de-a lungul celor trei ediţii artişti foarte cunoscuţi, dintre care amintim doar câţiva: Dubfire, Mahmut Orhan, Piero Pirupa, Arias, Dobrikan, Lemon, Alexander Fabyann, Manuel Riva, Tube & Berger, Andrew Dum şi mulţi alţii.

Nu ai mai luat parte până acum la un festival de muzică electronică? Atunci anul 2023 poate fi momentul ideal pentru a încerca lucruri noi şi pentru a te bucura de distracţie, alături de cea mai tare gaşcă de prieteni.

Deep Forest Fest 2023 – Bilete la preţ promoţional

Poţi descoperi mai multe detalii şi poţi urmări chiar imagini de la ediţiile trecute pe contul de YouTube al festivalului, @deepforestfest, sau pe paginile de Facebook/Instagram. Chiar dacă mai sunt şase luni până la startul festivalului, biletele au fost puse deja în vânzare şi dacă te grăbeşti poţi să prinzi oferta „Early Bird” prin care poţi achiziţiona bilete la preţ redus, atât pentru o zi din cadrul festivalului cât şi pentru toate cele trei zile. Biletele „Early Bird” sunt ediţie limitată.

Se spune că muzica este medicina minţii, iar participarea la un festival reprezintă cea mai bună modalitate de a ieşi din rutină şi de a uita de stresul urban. Frumuseţea mediului înconjurător, muzica celor mai cunoscuţi DJ ai Europei şi zilele de vară. Toate acestea transformă Deep Forest Fest 2023 într-un eveniment remarcabil al anului.

Orice persoană este conştientă de faptul că muzica este o formă de exprimare, iar participarea la festivalul Deep Forest Fest te va ajuta să îţi exprimi personalitatea, fără a fi nevoie să te foloseşti de cuvinte.

Acum că te-ai decis, îţi vine în minte următoarea întrebare: „De unde pot achiziţiona bilete cât încă mai sunt la preţ redus?” Ei bine, răspunsul este cât se poate de simplu: de pe www.iabilet.ro sau de pe www.deepforestfest.ro. Luna iulie este momentul ideal pentru a duce distracţia la un alt nivel şi pentru a te bucura de magia festivalului, chiar în pădurea din Râmnicu Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image