Reprezentanța Mercedes Timișoara: GLE 300 vs. GLE 400 Certified

Mercedes Benz GLE

Mercedes Benz GLE

Avantajele oferite de automobilele Mercedes Benz Certified de la Auto Schunn România sunt deja cunoscute de clienți.

Ușurința alegerii unui vehicul, varietatea de masini rulate la dispoziția clienților și facilitățile de achiziție prin programe financiare Mercedes-Benz au condus la o popularitate tot mai mare a acestui tip de achiziție auto.

La Auto Schunn Romania, dealer autorizat cu reprezentanță Mercedes Timisoara, ai la dispoziție diferite modele de autoturisme rulate, din care poți alege modelele cele mai interesante.

SUV-urile și autovehiculele de teren din gama GLE de la Mercedes sunt foarte apreciate de mulți conducători auto, pentru dotările tehnice deosebite și inovațiile prezente la bordul acestora.

Pe site-ul auto-schunn.ro există mai multe vehicule GLE Mercedes Certified, la prețuri excelente.

Modelul Mercedes-Benz GLE 300 d 4Matic AMG Premium Line este alegerea perfectă atunci când ai nevoie de un vehicul de teren robust, puternic, cu un motor alimentat cu motorină.

Cu un rulaj de 30.000 km, acest autovehicul rulat din oferta Auto Schunn este comercializat la prețul de 70.490 euro fără TVA, redus de la prețul de listă de 83.883 euro.

Fabricat în 2021, este un model competitiv cu cele mai bune SUV-uri din clasa sa, având un motor cu puterea de 271cp și o capacitate cilindrică de 1993 cmc.

Forma dinamică a vehiculului este complimentată de nuanța caroseriei : un verde smarald metalizat, împreună cu jantele din aliaj AMG de 20 inch. cu un design în 5 spițe duble.

Tapițeria din piele și microfibră este perfect asortată cu ornamentele din aluminiu și plafonul îmbrăcat în stofă gri.

Pachetele opționale de dotări de siguranță sunt concepute pentru un rulaj precis și manevrabilitate sporită : pachet asistență activă direcție, asistență adaptativă pentru faza lungă, adaptarea vitezei în funcție de rută, oglinzi rabatabile electric.

Modelul deține un interior confortabil, datorită sistemului multimedia MBUX cu realitate augmentată, sistemului de climatizare Thermatic, luminii ambientale și a scaunelor încălzite.

La dealerul auto Auto Schunn Romania poți achiziționa și modelul GLE 400 AMG Premium Driving Airmatic, la prețul de 91.990 euro fără TVA, redus de la prețul de listă de 109.468 euro.

Acest vehicul rulat are 13.000 km la bord, fiind fabricat în 2021. Motorul dezvoltă o putere de 330 cp, iar capacitatea cilindrică este 2925 cmc.

Mașina de teren are caroseria vopsită metalizat în nuanța Cavansite, iar jantele AMG din aliaj au design în 5 spițe.

Interiorul din piele Nappa neagră este asortat cu elemente de decor din lemn de tei. Pachetul opțional Premium plus poate fi completat de linia AMG interior sau exterior.

Facilitățile oferite de pachetele inovative de asistență la conducere ajută la un șofat relaxat spre orice destinație. Pachetul MBUX cu funcții extinse și navigație HDD se alătură sistemelor de asistență pentru trafic, asistență direcție sau de limitare a vitezei în caz de pericol.

Parcarea este mult mai facilă cu ajutorul camerei 360 grade, inclusă în pachetul de parcare asistată.

Scaunul șoferului este încălzit, ajustabil cu funcție de memorare iar interiorul beneficiază de dotări de confort specifice modelelor Mercedes.

Acum poți alege autoturismul preferat din gama GLE, de la Auto Schunn, dealer Mercedes cu reprezentanta in Arad, Deva, Sibiu si Timisoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *