Idei cum sa amenajezi un bar cochet intr-un apartament

0

Un bar frumos amenajat este unul dintre lucrurile la care multa lume viseaza. Inca din timpul facultatii, atunci cand lumea incepe sa frecventeze aceste locatii pline de viata, rasete si muzica buna, dorim sa reproducem acasa acelasi sentiment.

Chiar daca nu beti in mod frecvent, un colt cu scaune de bar poate fi un mod excelent de a va suprinde placut invitatii si poate chiar sa adauge un element unic si interesant in designul apartamentului.

Indiferent daca va bucurati de un whiskey simplu cu gheata in weekend, un pahar de vin seara sau sunteti mai aventurosi si va mixati propriile cocktailuri, un bar poate fi o idee excelenta.

Exista cateva tipuri de baruri cele mai populare pe care le puteti adopta, acestea fiind:

Bar de tip carucior

Un astfel de carucior poate deveni un accesoriu impresionant si poate acapara imediat atentia tuturor. Un asemenea bar, cu un design clasic poate da o nota sic spatiului si va poate ajuta sa incadrati mai bine in camera barul, fara a fi prea ostentativ sau sa ocupe prea mult loc.

Fiind un bar deschis, puteti depozita in acesta cele mai utilizate sticle si pahare, iar restul le puteti pastra intr-un dulap sau camara.

Bar clasic

Acest tip este cel mai mare si cel mai impresionant din lista. Acesta este format din mobilier special conceput si  poate fi echipat in anumite cazuri chiar si cu o chiuveta. De asemenea, scaunele de bar sunt elemente esentiale pentru a completa aranjamentul, oferind un aspect autentic intregului sistem.

Bar de tip comoda

Acest tip de bar poate fi de asemenea o alegere minunata, deoarece, aleasa cu grija se va potrivi perfect cu restul mobilierului. Acestea au loc in care puteti depozita sticlele de alcool si diferitele tipuri de pahare de care aveti nevoie. De asemenea, in functie de marime, puteti opta sa va depozitati aici si ustensilele folosite in crearea cocktailurilor si de ce nu, o frapiera.

Scaune pentru bar

Pentru a intregi ansamblul, va fi nevoie sa cumparati si cateva scaune pentru bar. Acestea sunt foarte diferite de scaunele traditionale, fiind mult mai inalte si cu suport pentru picioare.

Pe piata se regasesc in diverse culori si materiale, pentru a se potrivi oricaror exigente le-ati supune.

Pentru un bar modern, se pot utiliza foarte bine cele din lemn sau din fier. Pot fi tapitate cu piele ecologica si pot avea spatar pentru un confort in plus si o sedere de mai lunga durata.

Daca dispuneti de un balcon mare, puteti opta pentru cateva scaune din fier, tapitate pentru a face fata elementelor exterioare si pentru a va bucura de o priveliste frumoasa, cat si de aer curat.

De asemenea, este esential atunci cand alegeti scanele pentru bar, pe langa un design frumos si materialele folosite sa fie de cea mai buna calitate, sa aiba functie de reglare pe inaltime. Acest lucru poate fi important mai ales pentru persoanele mai inalte sau mai scunde, in caz contrar fiind imposibil ca acestia sa adopte o pozitie confortabila.

Pentru scaune de bar ieftine vizitati magazinul online drimus.

Amenajarea barului pe balcon / terasa

Noile apartamente care au fost construite recent, au fost dotate cu balcoane mari sau cu terase destul de impresionante. Va puteti amenaja propriul bar in functie de spatiul de care beneficiati, pentru a crea locul de relaxare perfect. Nu uitati de dulapurile de depozitare, cat si de un mic frigider pentru a tine sub control temperatura vinurilor speciale din colectia dumneavoastra.

Paharele nu trebuie sa lipseasca si trebuie sa aveti in vedere sa cumparati diverse modele si dimensiuni pentru bauturile pe care le aveti in stoc.

Un bar este unul dintre cele mai impresionante schimbari pe care le puteti face in apartament. Indiferent de ce ati alege, puteti fi sigur ca prietenii si amicii dumneavoastra va vor admira pentru aceasta transformare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image