Cornuleţele cu vişine de la Sânziene aduc fericire cu fiecare bucăţică

0

Știm cum câteodată ai poftă de ceva dulce și cum ți-ai dori să mănânci o delicatesă făcută în spirit românesc. Cornulețele cu vișine de la Sânziene sunt făcute special pentru tine, pentru a-ți aduce aminte de cele mai frumoase momente din copilărie când mama sau bunica îți pregătea ceva bun.

Aluat perfect tradițional

Aceste cornulețe cu vișine de la Sânziene sunt făcute dintr-un aluat fraged, frământat și realizat cu multă atenție respectând cele mai tradiționale rețete. Odată ce guști cornulețele noastre făcute din gem de vișine, va fi foarte greu să te mai desparți de ele. Aluatul moale și dulceața cornulețelor pot fi servite cu ceai sau cafea

Gustul copilăriei

Gemul de vișine este ales pentru a-ți aminti de gustul tradițional al copilăriei. Vișinele sunt unele dintre cele mai sănătoase, benefice și versatil folosite fructe, ele fiind perfecte pentru orice desert. Se recomandă ca vișinele să fie consumate din abundență în perioada specifică din an. Gustul puțin acrișor al vișinelor este datorat de substanțele nutritive ale acestora.

Gustări sănătoase

Vișinele, pe lângă că sunt perfecte pentru a fi puse în cele mai complexe sau simple rețete de gustări, ele sunt foarte bogate în antioxidanți și nutrienți importanți pentru organism. Fursecurile și cornulețele de la Sânziene cu vișine sunt alegerea cea mai gustoasă și sănătoasă când vine vorba de gustări dulci pe care le poți savura în orice moment al zilei.

Beneficiile vișinelor asupra sănătății

Beneficiile vișinelor, care sunt păstrate în deserturile ce conțin gem sau dulceață de vișine, contribuie la reducerea grăsimii de pe abdomen. Consumul de vișine este foarte benefic pentru menținerea sănătății arterelor și a inimii, dar chiar și pentru asigurarea unei bune funcționări a digestiei. Produsele făcute din vișine sunt recomandate pentru detoxifierea corpului și în special pentru detoxifierea rinichilor. Acestea sunt o foarte importantă și considerabilă sursă de vitamina C, vitamină care ajută la întărirea sistemului imunitar și care asigură producerea colagenului.

Credințe populare

În medicina populară, care a apus acum mult timp, vișinele erau folosite în tratarea micilor pete faciale care apăreau din cauza unor afecțiuni și pentru înlăturarea pistruilor vizibili. Produsele care conțin vișine în umplutură sunt la fel de nutritive pentru organism ca și vișinele în stare naturală.

Create pentru tine

Produsele noastre sunt realizate pentru bucuria și sănătatea ta. Consumul acestor fructe dulci-acrișoare, prin aportul de antioxidanți, diferite zaharuri, dar și vitamine este benefic pentru reîntinerirea organismului, precum și pentru obținerea unei stări tonice de bună dispoziție și entuziasm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image