Ce sa luati in considerare cand cumparati o usa de intrare

0

Usa de intrare poate fi adesea neglijata atunci cand este vorba despre stilul, eficienta si securitatea casei, dar in realitate ea reprezinta primul lucru care va intampina atunci cand ajungeti acasă in fiecare zi. Usile sunt, de asemenea, prima „linie de aparare” si pot avea un impact urias asupra eficientei energetice a casei dumneavoastra.

Când vine vorba de alegerea unei noi usi de la intrare, exista cateva lucruri de luat in considerare si ne-am folosit expertiza pentru a va ajuta in procesul de alegere a celei mai potrivite usi pentru casa dumneavoastra.

Materiale pentru usile din fata

In primul rand, materialul din care este fabricata usa casei va avea un impact urias in viitor. In ultimii ani, ascensiunea usilor realizate din PVC a fost una fulminanta si nu este deloc surprinzator acest lucru daca luam in considerare faptul ca ele depasesc usile traditionale din lemn atat in ceea ce priveste stilul, cat si din punct de vedere al securitatii si eficientei.

Usi din compozit

Necesitand o intretinere minima, fiind durabile, sigure si personalizabile, usile din compozit ofera ceva pentru toata lumea si sunt cu siguranta un competitor major atunci cand incercati sa va hotarati asupra materialului usii de la intrare. Daca va place aspectul usilor din lemn, usa compozit ofera finisaje din lemn remarcabil de autentice, care apoi sunt combinate cu tot ce are mai bun de oferit PVC-ul. Insensibila la deformare sau putrezire, usa din compozit este o alegere buna pe termen lung pentru o usa de intrare!

Usi PVC

Foarte asemanatoare usii din compozit, usile din PVC ofera o multime de beneficii celor care cauta o noua usa de intrare. Acestea necesita foarte putin efort de intretinere si sunt extrem de rezistente la intemperii, iar atunci cand sunt asociate cu panouri decorative sunt surprinzator de stilate, creand intrarea perfecta in casa dumneavoastra.

Securitate

Usile din PVC nu va ofera doar un plus de eleganta pentru casa dumneavoastra, ci ele reprezinta prima ta linie de aparare a casei impotriva invadatorilor. Așadar, va sugeram sa luati in considerare implicatiile de securitate ale oricarei usi pe care o alegeti pentru a va asigura ca locuinta dumneavoastra ramane in siguranta.

Usile din PVC si compozit sunt mai sigure decat usile din lemn, deoarece tind să aiba mai multe puncte de inchidere, iar miezurile lor sunt intarite pentru a rezista la atacurile de intrare fortata, asa ca va recomandam sa alegeti una dintre aceste usi pentru o mai buna securitate a casei.

Incuietori

La fel de importante ca si usa in sine sunt incuietorile. Dupa ce ati trecut prin toate aspectele care tin de stilul usii, de materiale si culoare, trebuie sa acordati o atentie foarte mare incuietorilor, deoarece importanta lor nu trebuie trecuta cu vederea, altfel oricat de rezistenta ar fi usa in sine, daca incuietoarea nu face fata siguranta casei are de suferit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image