Pachete festive pentru sărbătorile pascale 2022 la Hotel IZVOARE Căciulata

0

Sărbătorile sunt mult mai frumoase cu cei dragi alături. Știm cu toții asta. Și de cele mai multe ori, Sărbătorile Pascale sunt motivul pentru care familia se reunește, iar toți cei apropiați se bucură de cele mai frumoase momente petrecute împreună.

Situat în centrul stațiunii Căciulata, vis-a-vis de Parcul Căciulata, Hotelul IZVOARE îți pune la dispoziție 110 locuri de cazare, restaurant și piscină exterioară cu apă termală unde vei avea parte de o experiență deosebită într-o ambianță încântătoare, care antrenează meditația și relaxarea.

Pachete festive pentru sărbătorile pascale

La Hotel IZVOARE Căciulata, am pregătit pachete turistice cu pensiune completă pentru sărbătorile pascale. Te poți caza, împreună cu familia în camere duble, triple și apartamente. Pachetele includ cazare, mic dejun, prânz și cină, acces la ciubar si piscina exterioară cu apă termală, loc de joacă interior și exterior pentru copii (<9 ani), sala de sport, parcare și internet Wi-Fi. Opțional, poți opta pentru saună finlandeză sau masaj, cu programare în prealabil. La cina festivă de Paște, atmosfera muzicală va fi asigurată de Dj.

Tariful pentru pachetul festiv începe de la: 

  • 1485 lei/ pers/ sejur cazată în cameră Dublă Standard
  • 1800 lei/ pers/ sejur cazată în cameră Single Standard

Politica pentru cei mici

Copiii între 0-7 ani beneficiază de gratuitate la cazare şi mic dejun (cazaţi în camere duble fără pat suplimentar). Pentru mesele festive, cei mici (3-7 ani) vor achita 300 lei/ copil/ sejur. În ceea ce privește costurile adiționale pentru cazare hotel Căciulata, pentru copiii între 7-12 ani tariful este de 750 lei/ copil/ sejur, iar pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 12-18 ani tariful este de 990 lei/ copil/ sejur.

Ne dorim să ai parte de sărbători pline de momente extraordinare și toți cei dragi alături. Pentru orice solicitări suplimentare sau detalii, ne poți contacta oricând pe mail la una din adresele rezervari@hotelizvoare.ro, office@hotelizvoare.ro sau telefonic la numerele 0752787787, 0746348607, 0350412201

Hotel Izvoare este destinația ideală atât pentru cuplurile ce doresc să aibă parte de liniște și relaxare, pentru grupurile de prieteni dornici de plimbare și distracție, pentru familiile cu copii, cât și pentru grupurile organizate, aflate în tranzit sau venite pentru întâlniri de afaceri, conferințe, evenimente corporate sau team building-uri.

Modalități de rezervare

Pentru a rezerva unul dintre pachetele pachetele noastre speciale ne poți trimite o solicitare scrisă la adresele office@hotelizvoare.ro sau rezervari@hotelizvoare.ro. Te rugăm să menționezi datele de facturare (nume adresă și CNP pentru persoane fizice sau datele de identificare pentru persoană juridică), perioada dorită, numărul de persoane, inclusiv copii și alte aspecte de care îți dorești să ținem cont, pentru ca totul să fie așa cum îți dorești.

Vom reveni către tine în maximum 24h cu un răspuns pentru solicitarea ta. Ulterior, pentru ca rezervarea să devină fermă, e necesară achitarea unui avans de minimum 50 % din contravaloarea serviciilor comandate. Te rugăm ca în termen de 7 zile să achiți avansul urmând ca diferența să o poți achita până la 10 aprilie 2022. După această dată, rezervările devin ferme doar cu plata integrală în avans. Rezervarea locurilor la restaurant, atât pentru copii cât și pentru adulți, se face odată cu rezervarea pachetului. Pentru grupuri mai mari de 10 persoane se va oferi un discount de 7% din contravaloarea totală a serviciilor comandate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image