După o perioadă în care posibilitatea de deplasare a oamenilor a fost destul de limitată, cu siguranţă o vacanţă departe de casă prinde bine oricui. Mai ales într-o zonă de munte, departe de aglomeraţia oraşelor mari, pentru a vă bucura de priveliştea frumoasă şi un aer curat. Indiferent de anotimp, muntele rămâne o destinaţie atrăgătoare pe toată perioada anului – fie că vorbim despre verdele copacilor şi a ierbii de pe timpul verii, ori de peisajul alb al zăpezii de pe timpul iernii, muntele cu siguranţă are ce ne oferi pe tot parcursul anului. Dacă vreţi o opţiune pentru cazare cu vouchere de vacanţă atunci puteţi alege fără îndoială să închiriaţi o pensiune în zona Olăneşti din judeţul Vâlcea.

În cazul în care aveţi copii puteţi opta pentru o cazare cu loc de joacă oferit de pensiunea Casa Giulia din Olăneşti. Pensiunea Casa Giulia oferă cazare în condiţii de calitate superioară având în componenţă nu mai puţin de şapte spatii de cazare care sunt dispuse în şase camere duble şi un apartament de 100m2, locuri de cazare pentru maximum 16 adulţi şi 6 copii. Posibilităţile de închiriere sunt atât pentru camere individual cât şi integral pentru grupuri mai numeroase.

Camerele pentru cazare în vila Olăneşti sunt dotate cu tot ce trebuie pentru a avea parte de o şedere plăcută, precum baie proprie, Smart TV, cablu TV, aer condiţionat în apartament, minifrigider, încălzire centrală şi internet. De asemenea, dacă doriţi să faceţi grătar aveţi la dispoziţie o terasă specială pentru această activitate, iar copiii se pot juca în locurile de joacă create pentru ei.

Zona în care se află pensiunea Casa Giulia este una extrem de plăcută şi aerisită, fiind printre cele mai bine poziţionate pensiuni din staţiune, versantul nordic aflându-se la aproximativ 300 de metri de centrul staţiunii.

Aşadar, dacă doriţi să vă petreceţi vacanţa la munte şi aveţi nevoie de o cazare, vă aşteptăm cu drag la vila noastră unde cu siguranţă veţi petrece momente de neuitat. Casa Giulia este situată pe strada Forestierilor 84, în spatele Bisericii de Lemn, monument istoric.

Dacă tot nu v-aţi convins că pensiunea Casa Giulia este exact ce aveţi nevoie pentru cazare în Olăneşti atunci vă invităm să intraţi pe site-ul nostru casagiuliaolanesti.ro şi să vă uitaţi pe LIVE-CAM pentru a vă face o idee despre ce vă aşteaptă dacă alegeţi să petreceţi vacanţa cazându-vă în pensiunea noastră.

Băile Olăneşti este un oraş din Judeţul Vâlcea care se bucură de un supranume onorant de „Izvoarele de Aur”. Această titulatură i-a fost oferită datorită izvoarelor minerale care se află la Olăneşti şi au efecte curative deosebite. În total, în Băile Olăneşti sunt 30 de izvoare captate cu ape minerale sulfuroase, clourate, iodurate, sodice şi hipotone. Însă acest oraş oferă vizitatorilor săi şi oportunitatea de a admira peisaje de o frumuseţe aparte care nu se pot găsi în alte locuri din România sau din străinătate. Conducătorul revoluției din 1821, Tudor Vladimirescu, obişnuia să se retragă aici, pe mosia Olăneştilor, cu un grup de boieri fideli şi, astfel, s-a răspândit vestea efectului tămăduitor al apelor miraculoase în Ţara Românească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image