Unde își spală bucureștenii mașinile

0

În fiecare zi spălătoriile tradiționale din București sunt pline, iar o programare este de durată. Mașina este expusă influențelor în schimbare în decurs de un an. Îngrijirea regulată și minuțioasă a mașinii asigură că autovehiculul tău va dura mai mult și își menține valoarea. Spălătoria Self Service București asigură o îngrijire blândă a mașinii. Alege unul dintre diversele programe de îngrijire pentru rezultatul perfect. Programele de spălare asigură că luciul mașinii va fi perfect și de asemenea, va oferi protecție pe termen lung a vopselei. Spălarea dedesubt și de sus îndepărtează murdăria și elimină reziduurile de sare acumulate de pe străzi în timpul iernii.

Unde să-ți speli mașina?

Excrementele de păsări, stropii de gudron, polenul și sevă de copac  nu sunt doar incomode, ci și deteriorează vopseaua mașinii dacă nu iei măsurile potrivite suficient de repede. Dar ce este mai bun pentru vopsea? Condu doar după colț  până la spălătoria Self Service București pentru a-ți trata mașina în cel mai bun mod. Există programe de spălare speciale, precum

 1. Program PRESPĂLARE cu șampon
  2. Program CLĂTIRE cu presiune
  3. Program CEARĂ perlată
  4. Program SUPER-SPUMĂ (efect frișcă)
  5. Program POLISH cu efect lucios
  6. OSMOZĂ – clătire fără pete
  7. STOP.

Cu aceste programe de spălare și folosind fluide profesionale și echipamente specializate care furnizează apă la presiune ridicată, mașina ta va străluci. Vei obține o strălucire că de oglindă a suprafețelor mașinii fără a pierde timp cu lustruirea manuală. Acest lucru a devenit posibil datorită utilizării de ceară specială și apă demineralizată, care exclud contactul direct cu orice suprafață. Mai bine decât tine, nimeni nu va avea grijă de mașina ta. Prin urmare, spălătoria Self Service București este un centru modern de curățare de înaltă calitate, care a fost creat pe baza tehnologiei înaintate. Spălătoria este dotată cu echipamente moderne, de înaltă calitate, funcționale și este capabilă să satisfacă nevoile fiecărui bucureștean.

Prețuri minime, echipamente moderne

Echipamentele de ultimă generație cu funcționare intuitive, nu necesită cunoștințe sau abilități de specialitate. Principiul de funcționare al unei spălătorii auto self service este similar cu principiul funcționării unui aparat de cafea – ai pus banii într-un acceptor de bancnote, și astfel, ai ocazia să-ți speli mașina folosind produse chimice de înaltă calitate și echipamente profesionale. Toate tipurile de operațiuni au un preț propriu, care este comunicat clientului. Calitatea și funcționalitatea echipamentului utilizat la spălătoria Self Service București face posibilă crearea condițiilor optime pentru clienți, permițându-le să spele mașina rapid, simplu și ieftin. În practică, s-a dovedit că chiar și o mașină foarte murdară poate fi spălată eficient în doar 10 minute. Plata se face pe minut și în funcție de programul selectat, costă între 2 și 3 lei. De asemenea, nu ar trebui să introduci toți banii la început, deoarece durata de spălare poate fi mai scurtă. Intru treptat pentru a economisi cât mai mult din bugetul tău.

Datorită echipamentelor moderne și a ergonomiei, spălarea unei mașini necesită un minim de timp și efort. Spălătoria Self Service București oferă cele mai moderne și eficiente echipamente şi software pentru sistemul de spălare auto, datorită cărora economiseşti timp şi îţi poţi pune maşina în ordine în cel mai scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image