McGregor a pierdut rupându-și glezna când a căzut din lovitura lui Poirier

0

Lupta dintre americanul Dustin Poirier și irlandezul Conor McGregor la turneul mixt de arte marțiale UFC 264 din Las Vegas s-a încheiat cu pierderea celebrului luptător MMA din Irlanda.

Lupta a început repede: McGregor a dat cateva lovituri rotunde, dar Poirier a prins inițiativa, lovindu-l pe adversar în corner unde a dat multe lovituri exacte. În timpul căderii din lovitură, irlandezul și-a rupt glezna piciorului stâng.

Poirier a câștigat prin TKO în prima rundă. Cu toate acestea, McGregor nu a vrut să accepte înfrângerea, susținând că piciorul este în regulă. Irlandezul a cerut să declare lupta invalidă.

Conor McGregor a părăsit Octagonul și a fost foarte supărat. Poirier a fost huiduit din tribună din cauza lipsei de empatie pentru adversarul său.

Aceasta a fost cea de-a treia întâlnire a irlandezului cu americanul, fiecare cu câte o victorie în pușculița sa. Prima luptă din 2014 s-a încheiat cu o victorie eliminatorie pentru McGregor. În 2021, Poirier s-a răzbunat prin eliminarea adversarului său în runda a doua.

Înainte de lupta de astăzi, McGregor, în vârstă de 32 de ani, a câștigat de 22 ori și șase înfrângeri în MMA. El a câștigat primul său titlu UFC în 2015 și mai târziu a devenit primul luptător din organizație care deține simultan două titluri în diferite categorii de greutate (greutate pană și greutate redusă).

Rivalul său american, care i-a smuls victoria din mâini, Poirier are și el 32 de ani. Datorită celor 29 de victorii ale sale, șase înfrângeri și o luptă nu au avut loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image