Descopera povestea tinerei care si-a realizat o afacere din dragoste pentru o masina de cusut

0
Descopera povestea tinerei care si-a realizat o afacere din dragoste pentru o masina de cusut

Stefania Iancovici a reusit la numai 26 de ani sa isi intemeieze o afacere care graviteaza in jurul celor mici. Totul a inceput de la masina de cusut a familiei. Stefania si-a descoperit pasiunea pentru care o are pentru realizarea unor produse pentru cei mici.

In atelierul ei din Cluj-Napoca, Stefania realizeaza cuiburi pentru bebelusi, jucarii pentru dentitie, centre de activitate dar si articole vestimentare. Acceseaza https://www.6pm.ro/ultimele-stiri/economie/afaceri/ pentru a descoperi si alte afaceri de succes.

   Iata ce declara Stefania Iancovici

„Eu mă ocup de tot procesul, de la design până la livrare, un proces format din mulţi paşi, însă pe care îmi face plăcere să-l parcurg, ştiind că produsul final va ajuta părinţii de nou-născuţi şi nu numai, în perioada frumoasă şi solicitantă care le stă înainte”, a povestit aceasta.

Stefania a urmat cursului Liceului de Arte Plastice Romulus Ladea din Cluj-Napoca iar dupa acea perioada s-a atasat foarte mult de masina de cusut din casa. In plus dupa absolvire a urmat si alte cursuri care au ajutat-o in afacerea intemeiata.

„Pentru a acumula experienţă, am lucrat o perioadă într-o fabrică de confecţii textile şi broderie. În 2017, împreună cu soţul meu, am deschis o afacere de familie, un barbershop situat în Cluj-Napoca, după care am prins curaj pentru a-mi realiza visul, şi anume deschiderea unui atelier de croitorie.” a continuat aceasta.

Accesarea fondurilor europene nu a incantat-o foarte tare si din acest motiv, Stefania a asteptat pana cand a putut porni la drum cu un mic atelier cu fonduri proprii. In luna aprilie a anului 2020 a fost lansat brandul IAN Kids si magazinul online a devenit functional in luna iulie „Ştiam de la început că voi merge pe materiale sustenabile şi un mod etic şi responsabil de realizare a articolelor, aşadar ştiam că asta presupune un cost final puţin mai ridicat faţă de preţurile producătorilor din România”, a spus aceasta.

Stefania isi doreste sa lanseze si o linie de articole pentru adulti sub numele IAN Wear.

„Este adevărat că se menţine o nesiguranţă şi o frică în rândul antreprenorilor şi al clienţilor din cauza pandemiei, însă eu privesc cu optimism viitorul. Industria textilă este una dintre cele mai poluante din lume, iar consumerismul a ajuns la cote alarmante.” a incheiat aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image