Bill Gates: Viața nu se va întoarce la „normal” până când un vaccin contra coronavirusului „va fi scos în esența întregii lumi”

0

Viața în SUA nu se va întoarce la „normal” până când un vaccin contra coronavirusului „va fi scos în esența întregii lumi”, a spus Gates pentru „Fox News Sunday” în luna aprilie a acestui an.

Co-fondatorul microsoft, zis miliardarul Bill Gates a fost în mijlocul discuțiilor cu privire la modul în care SUA poate lupta împotriva COVID 19,  el chiar a fost ținta troll ale conspiratiei despre virus, de parcă el ar fi vinovat pentru ceea ce se întamplă. În realitate, lucrurile nu stau tocmai așa. De câțiva ani, Bill Gates a avertizat cu privire la felul de devastare pe care ar putea-o aduce o pandemie dacă liderii mondiali nu s-ar pregăti.

</>

„Într-un moment în care liderii mondiali sunt concentrați în mod inteligent asupra terorismului și a altor amenințări la adresa securității, un alt inamic este în mare măsură neglijat – următoarea epidemie”, a scris Gates într-o postare pe blogul din 2017 . „Nu știm când următorul patogen va apărea, ceea ce va fi, cum se va răspândi, sau care vor fi efectele, dar noi știm că lumea nu este pregătită pentru a face față”

El și-a folosit platforma și a donat 100 de milioane de dolari pentru stoparea virusului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image