Bill Gates: Viața nu se va întoarce la „normal” până când un vaccin contra coronavirusului „va fi scos în esența întregii lumi”

Viața în SUA nu se va întoarce la „normal” până când un vaccin contra coronavirusului „va fi scos în esența întregii lumi”, a spus Gates pentru „Fox News Sunday” în luna aprilie a acestui an.

Co-fondatorul microsoft, zis miliardarul Bill Gates a fost în mijlocul discuțiilor cu privire la modul în care SUA poate lupta împotriva COVID 19,  el chiar a fost ținta troll ale conspiratiei despre virus, de parcă el ar fi vinovat pentru ceea ce se întamplă. În realitate, lucrurile nu stau tocmai așa. De câțiva ani, Bill Gates a avertizat cu privire la felul de devastare pe care ar putea-o aduce o pandemie dacă liderii mondiali nu s-ar pregăti.

</>

“Într-un moment în care liderii mondiali sunt concentrați în mod inteligent asupra terorismului și a altor amenințări la adresa securității, un alt inamic este în mare măsură neglijat – următoarea epidemie”, a scris Gates într-o postare pe blogul din 2017 . “Nu știm când următorul patogen va apărea, ceea ce va fi, cum se va răspândi, sau care vor fi efectele, dar noi știm că lumea nu este pregătită pentru a face față”

El și-a folosit platforma și a donat 100 de milioane de dolari pentru stoparea virusului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *