CUM ȘI CU CE SĂ PORȚI CORECT O ROCHIE DE SEARĂ?

0

Bună ziua iubitorilor de frumusețe! Ne grăbim să discutăm cu dvs. una dintre cele mai importante probleme ale sezonului: ce să purtați cu o rochie de seară? Până la urmă, cel puțin o ținută de sărbătoare ar trebui să fie în arsenalul fiecărei fete! Și există un motiv pentru al pune.

O rochie elegantă este o baghetă magică 100%, care în acest moment transformă orice femeie într-o regină. Dar, din păcate, chiar și cel mai uimitor model poate fi stricat fără respectarea regulilor principale ale combinației. Să aflăm ce decizii sunt cel mai bine evitate prin îmbrăcarea unei rochii de seară și care sunt sfaturile de urmat.

Cum să porți o rochie de seară iarna și toamna?

Odată cu debutul sezonului toamnă-iarnă apar multe vacanțe, adică oportunități de a „ieși” într-o ținută nouă. Dar întrebarea devine urgentă: ce să poarte deasupra rochiei, ce haine de exterior să aleagă?

Clasicul glamourului Hollywood este o rochie luxoasă, posibil chiar și cu trenci, tocuri stiletto și o haină de lungime medie. Astfel de modele pot fi găsite în magazinele online de specialitate.

Dar designerii globali nu se tem de decizii îndrăznețe. De exemplu, în fotografia colecțiilor Prada, vedem o abundență de ținute lungi de șifon, completate cu haine de blană..

Jeremy Scott oferă o soluție complet originală, pe care poate cele mai îndrăznețe fete ar fi de acord – atunci când este rece, pune-ți o jachetă cu puf sau jacheta în jos peste o rochie brodată cu pietre și paiete.

Giambattista Valli respectă tendințele clasice și se oferă să poarte o rochie roșie pe podea cu o pelerină de blană.

Dacă gerul nu a venit încă și există deja un motiv pentru a purta o ținută de seară, nu vă fie teamă să o combinați cu o haină de trenci, sacou de piele sau sacou simplu. O soluție interesantă este combinarea unei rochii de combinație cu o vestă, de exemplu, ca aceasta.

Ce pantofi să alegeți pentru o rochie de seară?

În ciuda invențiilor stiliștilor, este mai bine să alegeți pantofi pentru o rochie de seară, în conformitate cu anotimpul. Excepția este atunci când trebuie să mergi doar câțiva metri din mașină până în hol. Atunci pantofii vor arăta destul de potriviți chiar și pe îngheț sever.

Dacă mergeți la un eveniment de gala, trebuie să existe un toc înalt constant. Gândește-te cât de mult va trebui să mergi, poate să dansezi … Pe baza răspunsurilor, alege o înălțime confortabilă.

În timpul iernii, se aplică regula eternă, cum să alegi pantofii potriviți: o rochie lungă – ghete scurte de gleznă sau pantofi joși, o rochie de lungime medie – cizme înalte până la genunchi.

Principalul lucru este să porți o rochie de seară cu bună dispoziție și respect de sine. Renunțați la toate complexele și amintiți-vă – sunteți de neegalat! Ați găsit răspunsurile la toate întrebările dvs. în acest articol? Scrie pentru a mai dori să afli despre acest subiect în comentarii. Și, de asemenea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image