Primele randări cu NOTE 20+ – Pur și simplu elegant

0
SAMSUNG NOTE 20+

SAMSUNG NOTE 20+

Samsung Note 20+ este unul dintre cele mai aşteptate telefoane ale sud-coreenilorc și siguranță va fi telefonul anului 2020. Chiar daca ieri am asistat la lansarea noului HUAWEI P40 PRO și am vazut câteva specificații foarte interesante, nu cred că este în măsură sa-i facă față noului Note de la Samsung, însă momentan nu știm mai nimic despre acest telefon, doar ce au apărut primele randări și am obținut cateva idei despre cum va arăta noul telefon.

Dacă ieri a apărut P40 PRO și lansarea a fost transmisă live pe youtube, nici Xiaomi nu s-au lasat mai prejos și au lansat cateva modele interesante la prețuri accesibile față de concurență: Mi 10, Mi 10 Pro și Mi 10 Lite 5G care vor fi disponibile la vânzare începând cu luna aprilie.

Huawei domină piața din China și controlează aproape 80% din piața telefoanelor mobile premium și a ajuns la o cotă record de 42% pe piața smartphone-urilor Q3 din China.

Creșterea Huawei a făcut presiuni semnificative asupra OPPO, Vivo și Xiaomi care au început să caștige și ei teren pe piata smartphone-urilor din China.

HUAWEI P40 PRO: Telefon bun, moment nefericit! Note 20+ se lasă așteptat

Cate despre NOTE 20+, ne așteptăm să avem un telefon premium cu o baterie mai mare, un display mai calitativ și o cameră care cu siguranță va face tot ce este posibil să le ia fața concurenților.

 

Din randări observăm că decupajul camerei de selfie va rămâne centrat, iar în partea din spate regăsim camera de pe S20 ULTRA, bineînțeles care va fi cu sigurnață îmbunătățită.

Din alte articole care au apărut pe internet până în momentul de față, se pare ca avem o baterie de ninim 4800 mAh, 16 GB RAM și probabil o capacitate de stocare de 1 TB sau chiar mai mult.

Din cate vedem în randări avem și nuanțe noi, însă acest aspect prea puține ne interesează. Clienții care vor telefoane premium știu de ce au nevoie: camera bună, baterie bună și display considerabil mai bun. Note întotdeauna și-a păstrat supremația în rândul smartphone-urilor de calitate.

Data de lansare a Samsung Galaxy Note 20 

Conform reputatului Twitter leakster Max Weinbach , Samsung Galaxy Note 20 s-ar putea lansa imediat după iulie, alături de Samsung Galaxy Fold 2. Acest lucru se aliniază cu programul tipic de lansare al Samsung pentru dispozitivele sale Note, care se lansează în mod normal până în luna august a fiecărui an. Însă cu nebunia COVID 19, este posibil să-l vedem prin toamnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image