Asus este de parere ca laptopul sau trebuie sa aiba doua ecrane

0
Asus este de parere ca laptopul sau trebuie sa aiba doua ecrane

 

Asus s-a facut remarcat pe piata in anul 2019 cu modelul ZenBook Duo care beneficiaza de o versiune Pro. Mai exact, pe langa ecranul principal mai exista si unul mai mic cu circa 60% deasupra tastaturii.

    Mai multe detalii despre ZenBook Pro si  ZenBook  Duo

Modelul ZenBook Pro Duo este dotat cu un procesor Intel Core i7-9750H, 16 GB memorie RAM DDr4, ecran 15.6 inci si 4k OLED.  In plus acesta mai are si o margine foarte ingusta si un ScreenPad Plus de inci.

Modelul ZenBook Pro are un procesor Intel Core i7-10510U , spatiul de stocare este de 512 GB pe SSD, memorie RAM DDR3 de 16 GB si un ecran Full HD de 14 inci.  Pe langa toate astea , modelul mai este dotat cu doua porturi USB 3.1 si un port USB-C.

Ecranul prezent pe tastatura te poate ajuta si pana la urma este o schimbare care atrage tot mai mult privirile curiosilor. Oamenii nu sunt deloc sceptici in privinta modelului ZenBook Pro, din contra tot mai multi sunt atrasi sa descopere cat mai mult despre acest produs atat de unic si de interesant.

Faptul ca touchpad-ul din dreapta a devenit tastatura nu poate decat sa bucure persoanele care chiar folosesc laptop-ul intens, nu doar pentru filme si pentru a-si cumpara produse online. Datorita faptului ca acest laptop este doatat cu doua ecrane consumul de energie va deveni mai mare. In schimb vei avea parte de o calitate superioara a imaginii. Vezi mai multe aici ca sa poti intelege de ce este acest laptop atat de important pentru dezvoltare.  Cu siguranta ti-ai dori un laptop ca acesta care este atat de modern. Daca te atrage tehnologia atunci vei face tot ce iti sta in putinta pentru a-ti cumpara laptopul ZenBook Pro.

Este un produs care poate fi folosit zi de zi deoarece te ajuta sa lucrezi mult mai  usor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image