Anunț Sony WF-1000XM4: Căști TWS de top cu durată record de viață a bateriei

0

Sony a dezvăluit căștile emblematice TWS WF-1000XM4. În ciuda abundenței incredibile de sortimente pe piața căștilor fără fir, noul produs se pretinde serios că este cea mai remarcabilă soluție. Dispozitivul va putea impune concurență între AirPods Pro și Samsung Galaxy Buds Pro datorită combinației de design ergonomic cu o fixare sigură în ureche, sunet de înaltă calitate de la difuzoare de 6 mm și sistem avansat de anulare a zgomotului (ANC) bazat pe noul Procesor V1.

Sony WF-1000XM4 se incarca in 1.5 h, au o durata de viata a bateriei de 8 ore si au o greutate de doar 55.7 g. Castile pot fi precomandate de aici (1399,99 lei – pret actualizat pe 13.06.2021).

Acesta din urmă este etichetat cu mândrie „cel mai bun din industrie” și este realizat datorită unui sistem avansat de patru microfoane și utilizării spumei poliuretanice la fabricarea căștilor înlocuibile în locul siliconului obișnuit, care nu numai că îmbunătățește izolarea fonică, ci și calitatea potrivirii la ureche.

Un alt avantaj major al Sony WF-1000XM4 este durata de viață remarcabilă a bateriei. La o singură încărcare, dispozitivul poate funcționa timp de 8 ore cu funcția activă de anulare a zgomotului și 12 ore incredibile fără ea. Ținând cont de încărcarea suplimentară a carcasei, timpul total de funcționare al gadgetului se apropie de 24 și respectiv 36 de ore. Apropo, încărcarea însăși durează 1,5 ore și doar 5 minute în carcasă sunt suficiente pentru 60 de minute de lucru. Încărcare wireless Qi acceptată.

Carcasa pentru căști este impermeabilă la standardul IPX4 și este echipată cu un senzor cu infraroșu pentru o pauză automată a pistelor la scoaterea căștilor și pornirea – la punere. Fiecare căști are o zonă tactilă care vă permite să comutați modurile de anulare a zgomotului și să controlați pistele.

Smartphone-ul este conectat prin Bluetooth 5.2 cu suport pentru formatele SBC, AAC și LDAC. Suportă lucrul cu asistenții vocali Google și Alexa, iar cipul V1 este capabil să transforme artificial sunetul obișnuit în calitate „aproape de Hi-Res”. În cele din urmă, este anunțat și suportul pentru sunetul captivant de 360 ​​de grade.

Două culori sunt disponibile pentru alegerea utilizatorului: negru și gri deschis. Sony WF-1000XM4 va fi vândut gratuit în Rusia la mijlocul lunii iulie la prețul recomandat de 25.990 ruble, dar înainte de 14 iulie, puteți comanda în avans la un preț redus la 1399,99 lei la precomanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image