Cum alegi laptopul perfect pentru nevoile tale

0
Cum alegi laptopul perfect pentru nevoile tale

Ai nevoie de un laptop si vrei sa faci cea mai buna alegere? Atunci trebuie sa te documentezi foarte bine inainte de a cumpara produsul. Trebuie sa te gandesti la ce vei folosi acest laptop si cat de calitativ vrei sa fie. Banii sunt iar un factor important atunci cand vine vorba de alegerea produsului perfect.

    Hai sa descoperim impreuna cum se alege un laptop

Durata de viata a bateriei

Ca sa te poti  bucura de produsul cumparat ai nevoie de o baterie cat mai calitativa. Nu ai vrea sa stai cu laptopul in priza din ora in ora, nu-i asa? Generatiile noi de procesoare iti va pastra o durata mai mare a bateriei. Deci atunci cand iti cumperi un laptop trebuie sa acorzi atentie acestui detaliu.

UBS-uri sau alte porturi

Laptop-ul este mai limitat decat un desktop in privinta porturilor. De aceea trebuie sa stii de cate ai nevoie in mod exact ca sa faci cea mai buna alegere.

Calitatea ecranului

Pentru asta trebuie sa verifici rezolutia. Este foarte usor de identificat daca il vei compara cu un laptop ieftin. Culorile produsului pe care vrei sa il cumperi trebuie sa fie cat mai vii si trebuie sa aiba o varietate de setari de luminozitate.

Camera web

Daca ai prieteni sau membrii ai familiei plecati prin strainatate si vreti sa vorbiti mai mult pe video atunci ai nevoie de un laptop cu o camera video calitativa. Inainte de a cumpara produsul verifica camera video si asigura-te ca este functionala.

Caldura emisa

Laptopurile se incalzesc foarte usor si trebuie sa ai mereu grija la asta. Daca vrei sa nu te lovesti de aceasta problema atunci trebuie sa te asiguri ca produsul pe care vrei sa il cumperi are picioruse de cauciuc pe partea inferioara care ii va oferi spatiu de aerisire.

Tipul de memorie

Daca alegi un laptop cu memorie RAM atunci trebuie sa mergi pe o varianta de 4 GB RAM sau de ce nu chiar 8 GB RAM deoarece permite upgradarea mai usoara a memoriei.

HDD-ul trebuie sa aiba minim 500 GB  insa daca bugetul iti permite iti poti cumpara unul de 1 TB. Urmareste acest site pentru mai multe informatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image