Unde găsești imprimanta de etichete de care ai nevoie în afacerea ta? - 24monden.ro

Unde găsești imprimanta de etichete de care ai nevoie în afacerea ta?

Orice afacere are nevoie de calculatoare și dispozitive performante pentru a da randament și pentru a rezista cât mai mult timp pe piață. De la scanere și imprimante, până la sisteme de calcul absolut indispensabile, firmele se bazează astăzi foarte mult pe tehnologie.

Cum comerțul reprezintă ponderea cea mai mare în totalul activităților desfășurate de oameni în lume, acesta are la bază o codificare specifică, ce permite identificarea ușoară a fiecărui produs în parte (indiferent de localizarea curentă a acestuia).

Când au apărut codurile de bare?

Aceste codificări, denumite astăzi simplu coduri de bare, au luat naștere pentru prima dată în anul 1952, în urma unei experiențe neplăcute a unui profesor american,  Norman Joseph Woodland, cu un colet livrat.

În urma acesteia, el a realizat un prim sistem automat de codificare a produselor, așa cum îl știm în zilele noastre.

În comerț, acest model general de identificare a produselor a început să fie folosit abia din anul 1966, urmând ca un an mai târziu să apară și primul cititor de coduri. De altfel, primul astfel de cititor a fost folosit într-un magazin dintr-un mic orășel din Ohio, SUA.

Apariția primei imprimante pentru coduri de bare

Profesorul Norman Joseph Woodland a inscripționat codul de bare cu ajutorul unui instrument de scris pe bază de cerneală. Este clar că în zilele noastre nici nu se mai pune problema de asemenea tehnică.

Evoluția tehnologiei a permis crearea unor dispozitive speciale de tipărire a codurilor de bare pe diferite etichete, ecusoane sau bilete, sub forma imprimantelor pentru etichete.

Deși nu se cunoaște exact anul apariției acestor dispozitive, cel mai probabil inventarea lor a venit la puțin timp după ce comerțul bazat pe sistemul codurilor de bare și al cititoarelor a prins avânt.

Imprimante performante pentru etichete de la E-barcode

Dispozitivele de printare a codurilor, denumite imprimante de etichete, variază în funcție de domeniul de activitate, de calitatea printului, de volumul de etichete pe care acestea îl pot imprima într-un interval specific de timp și de multe altele.

În funcție de nevoile afacerii tale, te poți orienta către modelele ce ar bifa cele mai multe dintre criteriile pe care te bazezi, dar care se încadrează și în limitele bugetului stabilit. Indiferent de tipul de imprimantă de etichete dorit, trebuie să știi că, pentru produse performante și de încredere, te poți baza pe E-barcode.

Cu peste 17 ani experiență în domeniu, E-barcode oferă comercianților cu amănuntul și lucrătorilor din domeniul transportului, al sănătății și al logisticii servicii durabile și de încredere, pentru ca afacerea lor să prospere. Înțelegând încă de la înființare nevoile clienților, compania are mereu în vedere adaptarea și executarea perfectă a soluțiilor cerute de fiecare client în parte.

În ceea ce privește calitatea imprimantelor de etichete, în portofoliul de produse E-barcode se regăsesc modele de la branduri de renume precum: Argox, Citizen, Carl Valentine și Zebra.

Pe site-ul e-barcode.ro poți găsi modelul de imprimantă de etichete potrivit afacerii tale. Fie că alegi o imprimantă desktop, industrială, mobilă sau una tip RFID, ai garanția unui produs performant și durabil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *