Top 4 – cele mai bogate vedete din România

0

Iată care sunt cele mai bogate vedete din România, într-un clasament Top 4.

Pe primul loc în topul clasamentului, se află frumoasa cântăreață Inna, care câștigă peste 3 milioane de euro anual numai din concerte și nu numai. Cântăreața câștigă acești bani nu numai din concerte, ci și din contracte încheiate la nivel internațional. 

Nu mai prejos, se află faimosul prezentator Dan Negru, cu un venit anual în jur de 1.400.000 de euro, pe care îi economisește cu mare grijă, prezentatorul optând pentru ținute la reducere, așa cum o fac majoritatea oamenilor din România și nu numai. Faimosul prezentator, are însă, o casă destul de luxoasă, în valoare de aproximativ 400.000 de euro. Dan Negru este unul dintre oamenii care nu se lăfăie, dar care trăiesc totuși bine. 


Alexandru Arșinel printre cei mai bogați

Un alt loc este ocupat de bine-cunoscutul actor Alexandru Arșinel, care câștigă o mulțime de bani, acesta îngroșându-și conturile și chiar mai mult decât Dan Negru. 

Ultimul loc este ocupat de Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu. Acesteia îi intră în cont anual nu mai puțin de 200.000 de euro. La noi în România, topul celor mai bogați oameni, excluzând oamenii de afaceri bogați și sportivii, este ocupat de vedetele TV, care câștigă bani frumoși în fiecare an. 

Cântărețele nu sunt mai prejos decât vedetele TV. Acestea câștigă anual mult mai mult, din concerte, vânzări de discuri etc., cât și din propriile lor afaceri. Însă, de departe cea mai bogată, este cântăreața de muzică populară Mariana Birică. Aceasta a declarat următoarele: ”Am peste 250 de costume populare. Un costum poate ajunge de la 1000 lei și până la 1000 euro. Cineva le-a numărat și mi-a spus că am peste 300, dar eu prefer să zic că am peste 250, să fiu sigură că nu greșesc. N-aș putea să aleg un singur costum, am costume vechi de 100 de ani. Le-am strâns în timp. Am plecat de acasă cu costumul surorilor mamei mele. Am plecat de acasă cu vreo 8-10 costume. Mi-am dorit să strâng cât mai multe. Mai am o pasiune pentru flori, o adevărată seră. Când vreau să îmi treacă oboseala mut florile și vorbesc cu ele…”


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image