Daniel Ghita vs. Catalin Morosanu: Amenintari fara precedent intre cei doi luptatori

0

„In acest moment, eu, Catalin Morosanu accept provocarea lui Daniel Ghita. Am si eu doua conditii. Prima este sa se lupte in Dynamite si a doua sa vina pregatit! Cred ca meciul cu Poturak a fost vazut de toata lumea. Eu sper sa fie barbateste, sa ne luptam parte in parte. Nu te bati cu un om de 42 de ani. Sa fie pregatit! Daniel Ghita, ai cuvantul meu de oanoare, ma voi pregati si te voi bate! Iti pomit chestia asta!”, a spus Morosanu in direct la PROX!

Catalin Morosanu a acceptat provocarea facuta de Daniel Ghita, insa mi se pare o lupta imposibila intre cei doi. In primul rand nu se bat la aceeasi categori, iar in al 2-lea rand este o lupta intre doi campioni din Romania. De ce ar face asta? De ce sa se bata? Evident ca vom spune ca pentru bani si tind sa cred ca acesta este motivul principal pentru Daniel Ghita, nu si pentru Morosanu care este inca in floarea varstei, participa constant la o multime de emisiuni si din cand in cand i se mai pregateste cate o lupta pe bani frumosi.

Daniel Ghita este nascut pe 22 aprilie 1981 (vârsta 37 de ani) in București, are 1.93 inaltime si cantareste aproape 120 kg.

Catalin Morosanu este nascut pe 30 iunie 1984 (vârsta 34 de ani) in Comuna Cotnari din Iași, are 1.82 inaltime si cantareste in jur de 110 kg

Daniel Ghita a raspuns de indata pe facebook-ul personal:

A acceptat!!!! Peste șase luni, pentru ca are nevoie de încalzire ??? Nici la Glory 4, nu am avut nevoie de așa “ încălzire”!
Poturak a venit sa lupte și a avut doar șase săptămâni timp de pregătire, iar eu vin după o absenta de patru ani!

Acum vor sta staff urile noastre la masa, sa căutăm o gala neutra, NU Dynamite.
Era frumos dacă eram și noi invitați la conferința de presa.
Na, ce sa i faci, campionii TV…

Hai, mergi la încălzire, șase luni… cam mult campionule. Hai sa luptam in Ianuarie ? Tu ești tânăr, campion de neînvins, cu palmares și un nume greu pe plan internațional.

Eu nu lupt in Dynamite! Luptam intr o competiție neutra!

I don’t fight in Dynamite Show! A neutral company, No name!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image