Salopetele, un trend ce continua sa surprinda – descopera stilurile de la Clessidra

0

Salopetele sunt adorabile, o tinuta completa pe care o poti purta cu succes la petreceri, seara, in club, in viata de zi cu zi. Sunt comode, versatile si stilate. Iar de acest aspect ne-am convins si tinand cont ca acestea sunt un trend de continuitate. Asadar, continua sa le porti sau incepe sesiunea de shopping, iar aici colectia de la Clessidra este o optiune de avut in vedere.


Cum porti salopeta

Nu vei dori sa fii banala si doar o femeie care poarta si ea o salopeta. Astfel ca de preferat sa pui in evidenta salopeta si ea pe tine. O astfel de tinuta poate fi potrivita in orice moment al zilei, insa cere adaptare desigur. Pentru a te remarca la birou, pentru stilul office, poti alege o salopeta croita pe corp, iar la aceasta sa combini un sacou. Poti la fel de bine sa incerci si stilul Posh White din colectia Clessidra, cu decolteu tip barcuta, maneci scurte, cordon in talie. Dungile verticale vor crea impresia de alungire, deci iata un alt avantaj al unei astfel de tinute.

In viata de zi cu zi, in timpul liber, poti opta pentru o salopeta din denim sau bumbac. Accesorizezi cu o geanta supradimensionata, cu platforme si palarie si ai un look stilat si jucaus, tineresc si adorabil.

Poti incerca de asemenea si stilul floral precum este salopeta Alma din colectia Clessidra.
Poti purta una din astfel de salopete dama si la ocazii speciale? Fii sigura ca vei sparge tiparele cu o astfel de abordare, in locul incomodelor rochii. Trebuie sa alegi in consecinta, pentru ca salopeta sa fie potrivita cadrului. Un bun exemplu aici este salopeta Grid, din aceeasi colectie amintita:  antalonul croit pe corp, cu buzunare laterale, cu talia inalta si cu plasa in zona superioara.

Pentru o nota de eleganta si rafinament poti merge pe varianta paieteor stralucitoare, a salopetelor
colorate si innobilate integral de paiete sau cele care creeaza un design anume cu o linie fina din
acest gen de aplicatii.
Astfel de tinute le poti accesoriza in functie de croi si de intentia ta. Daca este vorba de accent pe decolteu, umeri sau gat, atunci prefera sa nu adaugi cercei sau coliere stridente. Din seria de accesorii sunt preferate de asemenea gentile mici, de tip plic sau daca este vorba de o tinuta eleganta si sofisticata de un clutch.
Concluzia? Porti salopeta oricand

Farmecul unei alegeri vestimentare de acest gen se refera la modul divers in care se poate asorta si purta. Este o piesa dominanta, te scoate in evidenta si totodata este practica. Iti ofera o nota de confort, o poti purta in orice sezon si nu ai nimic de pierdut. Desi ai putea crede ca tinde sa acopere toata silueta, iata in ultimii ani salopetele au devenit chiar o emblema a stilului seducator – sunt preferate accentele pe forme, despicaturile, asimetriile sau lungimile surprinzatoare.

Descopera intreaga colectie de salopete de la Clessidra, alege dupa preferinte si bucura-te de o optiune vestimentara ce te pune in valoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image