Casa funerara Blaj: sfaturi pentru Servicii financiare de calitate

0
Sa pui la punct toate detaliile unei inmormantari nu este deloc usor. Cand tristetea si stresul va inunda mai mult ca niciodata, emotiile va pot impiedica adesea sa faceti alegeri potrivite. Contractarea unei firme de servicii funerare poate inlesni considerabil acest proces, iar experienta acesteia se va reflecta in calitatea serviciilor oferite. Iata cateva sfaturi care va pot ajuta sa luati decizii pertinente atunci cand inevitabilul se produce:

Luarea deciziilor

De obicei, ruda cea mai apropiata celui decedat isi asuma responsabilitatea tututor deciziilor legate de organizarea ceremoniei. Mai departe alegerea unei firme de servicii funerare este adesea urmatorul pas. Daca in trecut ati participat la o inmormantare si totul a decurs firesc, rapid, fara probleme neplacute, atunci poate ca ar trebui sa luati legatura cu rudele persoanei decedate si sa solicitati cateva sfaturi. Din pacate, nu veti avea timp sa fiti prea selectiv, prin urmare daca aveti deja o recomandare buna, s-ar putea sa va fie de mare folos. Pentru Bucuresti si Ilfov contactati Casa Funerara Blaj, o agentie funerara cu experienta indelungata, cu o oferta ampla de servicii si obiecte funerare, toate la preturi accesibile.

Ce face firma de servicii funerare?

Agentii firmei de servicii funerare vor avea grija de corpul neinsufletit, il vor aseza intr-un sicriu pe care va pot ajuta sa-l alegeti din mai multe modele, se vor ocupa de toate formalitatile, hartiile si procedurile necesare, in numele dumneavoastra. De asemenea personalul calificat va poate oferi optiuni in vederea organizarii ceremoniei de inmormantare (sau dupa caz, de incinerare), a parastasului pentru pomenirea defunctului in cadrul slujbelor religioase si a transportului funerar.
Atentie: Daca alegeti sa contractati o firma de servicii funerare, nu inseamna ca dintr-o data nu veti mai avea nicio responsabilitate. 
Agentii funerari va vor adresa mai multe intrebari si va vor solicita opinia vis-a-vis de modul in care doriti sa se desfasoare evenimentele. Nu este nevoie sa va deplasati la sediul firmei, caci un reprezentant va ajunga la adresa pe care o mentionati. Faptul ca puteti lua toate deciziile din confortul casei dumneavoastra nu face decat sa usureze presiunea si sa va ajute. Casa Funerara Blaj indeplineste cele mai inalte standarde specifice industriei funerare, motiv pentru care reuseste sa-si mentina onoarea si respectul in randul familiilor indoliate.

Politica de preturi

Din pacate nu toata lumea dispune de finantele necesare pentru a organiza o ceremonie de inmormantare cu fast. Pretul va fi un factor urias atunci cand veti alege firma de servicii funerare. In acest sens Casa Funerara Blaj a gandit o politica de preturi in trepte, sub forma unor pachete funerare, mulate pe diferite disponibilitati financiare. Potrivit celor de la Casa Funerara Blaj chiar si cei care nu-si permit o ceremonie fastuoasa pot contracta servicii tip basic de cea mai buna calitate, acoperitoare. Mai mult agentia funerara include in oferta posibilitatea de a intocmi ea insasi dosarul necesar pentru acordarea ajutorului de inmormantare acordat de catre stat. Fie ca optati pentru cel mai ieftin pachet funerar, fie ca alegeti sa nu va uitati la bani cand vine vorba despre cheltuielile de inmormantare ale unei persoane foarte apropiate, la Casa Funerara Blaj veti fi tratat cu maxim respect si veti beneficia de servicii funerare la standarde europene.

Ajutor financiar de la stat

Sprijinul financiar este disponibil in cazul in care cel decedat era asigurat, se afla in somaj sau era pensionar. Conform legislatiei in vigoare pentru anul 2018, ajutorul financiar pentru inmormantare este de 4162 lei. Acesta se poate solicita de catre un membru al familiei. Daca lucrati, preferati sa va dedicati familiei in aceste clipe dificile sau pur si simplu nu doriti sa pierdeti timpul pe la ghisee, puteti desemna printr-o imputernicire legala agentul firmei de servicii funerare pentru solicitarea ajutorului. La final, pretul serviciilor prestate se poate deconta din contravaloarea ajutorului de inmormantare.

De asemenea, Casa Funerara Blaj ofera servicii de repatriere decedati din Europa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa contactati direct firma de servicii funerare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image