Lenjerii de pat care prevestesc serile romantice

0

Serile noastre romantice sunt cu adevarat unice, clipele acelea de aur care raman in memorie. Sunt acele depozite de fericire din care ne hranim cand suntem nevoiti sa stam departe unul de celalalt. Asta fiindca el este foarte inventiv. Cate surprize nu mi-a oferit: fantana de ciocolata adusa in sufragerie, maestru bucatar adus acasa sa gateasca in exclusivitate pentru noi, cantaretul meu preferat adus sa ne cante la domiciliu, concediu de vis petrecut in Maramures de Craciun.
Si la toate aceste evenimente, lui ii place ca eu sa imbrac o rochie din volane, iar cand dansam, volanele sa se desfaca asemenea petalelor unei flori.
Volanele au ceva diafan in ele, tineresc. Cand ne-am cunoscut purtam o rochia cu volane, iar materialul fin curgea ca o cascada pe trupul meu de sirena.
Tocmai de aceea am cautat lenjerii de pat cu volane pentru serile noastre romantice. Am dorit sa poarte si patul nostru volane si sa ne croim astfel o “fericire cu volane”.

Produsele dorite le-am gasit in magazinul online LenjeriiRomania.ro si m-am bucurat enorm fiindca erau si din material de calitate premium.
Aici am gasit eu lenjerie cu volane din bumbac satinat cu imprimeu 3d, colorate sau uni care mai era si cu 48% reducere.
Oferta mi-a intrecut asteptarile. Ramane sa vad, daca efortul meu va fi apreciat. Cum am primit lenjeria dorita, am bagat-o in masina de spalat fiindca niciodata nu o pun direct pe pat sa fiu sigura ca este curata 100%, cand dormim pe ea si ca pielea, nasul si ochii nostri nu vor avea de suferit, iar somnul va fi de prunc!
Vreau sa va spun ca am scos-o din masina, asa cum am primit-o, exceptand faptul ca mirosea placut a detergent si a “balsamul familiei”.
In rest nu s-a decolorat si nu a intrat la apa, iar volanele stateau la fel de frumos. Imi place sa cumpar lucruri, dar si mai mult apreciez cand vanzatorul respecta banii cumparatorului oferindu-i cele mai bune produse. Asa sunt cei de la LenjeriiRomania.ro. Sa va mai spun ca zilele trecute mi-am luat o bluza foarte frumoasa cu o cusatura pe mijlocul spatelui, iar dupa doua-trei purtari s-a destramat?
O lenjerie de la ei o speli si o asezi pe pat ani de zile, te rasucesti in ea si tine. Produsul isi pastreaza in timp si calitatea si aspectul, de aceea am devenit dependenta de acest furnizor de lenjerii de pat si de echipamente pentru pat. Am testat si paturile Cocolino, pernele antialergice si pilotele si sunt superincantata.
Am in sifonier lenjerii uni: rosii, portocalii, maro, bej, crem si albastre, cu imprimeu 3 d, dar si cu motive geometrice fiindca toate imi plac si consider ca si oaspetilor trebuie sa le asigur un somn confortabil.
Profit permanent de reducerile de pret si de pachetele promotionale pe care le gasesc pe site, astfel ca ne simtim rege si regina in patul nostru matrimonial. Daca nu avem un somn de calitate, se cheama ca nu avem nimic fiindca toata ziua se va resimti asta in comportamentul si randamentul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image