Cosmetice hoteliere, criteriu important de alegerea a hotelului

0

E vremea concediilor fiindca vara trece foarte repede si oamenii au nevoie de odihna, asa cum au de igiena si de hrana materiala si spirituala.
In alegerea hotelului se au in vedere urmatoarele criterii importante:
-coordonatele geografice. Este bine ca unitatea de cazare sa se afle in vecinatatea unor obiective turistice care sa fie vizitate.
-curatenia din camere, din bucatarie, pe holuri si din baie in mod special. Asta se poate verifica prin evaluarile clientilor.
-calitatea hranei
cosmetice hoteliere ecologice si de calitate premium. Nu trebuie neaparat sa fie cosmetice de firma, ci produse standard, dar foarte bune.

Lista pretentiilor pe care ar trebui sa le aveti de la cosmeticele hoteliere cuprinde urmatoarele aspecte:
1. miros placut, fara sa fie excesiv de parfumate. Cele foarte parfumate trebuie sa stiti ca au in componenta si produse toxice.
2. sa fie universale. Gelul de dus sa poata fi folosit si ca sampon. Mi-ar placea sa gasesc si eu asemenea produse pentru mine fiindca mi se par economice si de maxima utilitate. Intr-un flacon, gasesti tot ce iti trebuie sa iesi curat din cap pana in picioare din baie.
3. sa nu irita pielea si sa nu usture ochii, fiindca oricat de atent ai fi, patrund accidental si in ochi. Cosmeticele hoteliere de calitate reprezinta un rasfat pentru piele, nu o forma de agresiune.
4. prezentarea lor sa fie eleganta. Recipientele sa arate bine si sa fie usor de utilizat. Detest tuburile sau cutiile pe care abia le deschizi in 10 minute. Cosmeticele de calitate puse in recipiente de lux sa curga in momentul in care ai apasat pe un buton.
5. sa aiba consistenta medie. Detest cosmeticele care seamana cu apa si curg ca ea.
6. sa aiba capacitatea de a curata perfect corpul si parul.
Par cam multe pretentii, dar absolut toate sunt indeplinite de cosmeticele hoteliere de la Grafinetcosmetics.ro.
Sper ca v-am convins sa fiti atenti pe oriunde mergeti la aspectele esentiale de care depinde sanatatea dumneavoastra, cand va cazati undeva si sa alegeti in functie de aceste criterii. Aveti nevoie de o piele curata si sanatoasa. Nu admiteti sub nicio forma sa va umpleti de iritatii, cand va petreceti concediul undeva!
In prezent sunt cazata la un hotel de trei stele din Maramures, dar ar putea foarte bine sa treaca in lista celor de patru stele.
La baia care straluceste de curatenie am gasit produsul cosmetic de utilizare universala de care m-am indragostit. Miroase racoritor a brad si a citrice. Pot alege in functie de dispozitie si asta mi s-a parut de vis.
Gazdele s-au gandit atat la arome mai dulci pentru doamne, dar si la arome barbatesti sau a oferit sansa oaspetelui sa aleaga.
Dupa spalare lasa piela stralucitor de curata, dar in acelasi timp hidratata si catifelata, incat tind sa cred ca in afara de asigurarea igienei au si rolul de intretinere a frumusetii.
Sunt multumita de produsele cosmetice livrate de magazinul de profil amintit si ma voi duce dupa sampon, gel de dus si sapun sau genul de produse de curatare 3 in 1 oferite de ei. Corpul meu se simte in siguranta cu cosmeticele lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image