Internet cu viteze de 100 Mbps pentru clienţii UPC Business

0
UPC, unul dintre cei mai mari operatori telecom din România, a lansat servicii de acces la Internet cu viteze de până la 100 Mbps, la preţuri cu până la 28% mai mici faţă de oferte şi viteze similare de pe piaţă.

UPC Business Fiber Power oferă clienţilor de afaceri din segmentul întreprinderilor mici şi mijlocii viteze de acces la Internet de până la 100 Mbps prin intermediul celei mai performante platforme de Internet, Eurodocsis 3.0.

Serviciul de Internet pentru clienţii de afaceri este disponibil în cadrul a patru tipuri de abonamente, cu viteze de download de la 12 la 100 Mbps. Lansarea serviciului Business Fiber Power este însoţită de o promoţie specială: 6 luni abonament gratuit la contractele semnate pe 2 ani şi 3 luni abonament gratuit pentru contractele pe un an.

La achiziţionarea unui pachet (Internet+telefonie), pentru contractele semnate pe 2 ani, clienţii pot beneficia, între altele, de până la 600 de minute gratuite de convorbiri în reţele naţionale fixe, convorbiri nelimitate în reţeaua UPC, licenţă gratuită antivirus Smartguard, găzduire spaţiu web 500 Mbps şi 20 adrese e-mail şi acces gratuit la serviciul analog de televiziune.

Vitezele de 50 Mbps şi 100 Mbps pentru clienţii de afaceri sunt disponibile în acest moment în 12 oraşe: Bucureşti, Cluj-Napoca, Ploieşti, Timişoara, Roman, Galaţi, Focşani, Deva, Brăila, Bacău, Buzău şi Curtea de Argeş.

Noul portofoliu de produse internet UPC are preţuri între 12 euro pe lună (12 Mbps Mbps download şi 2 Mbps upload) şi 25 de euro (100 Mbps download, 6 Mbps upload).

Eurodocsis 3.0 (Data Over Cable Service Interface Specification) este versiunea europeană a celui mai nou standard internaţional de servicii broadband prin cablu coaxial, care permite superviteze de transfer, de până la 5 ori peste maximumul teoretic oferit de tehnologia ADSL. (capital.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image