Incurajantul:„Sufera baba la frumusete” inlocuit cu magica expresie: extensii

0

Sa nu-mi spui ca este o placere sa te duci la coafor! Spune asta cui vrei tu, dar nu mie, care am avut experienta: „Sufera baba la frumusete” de mai multe ori.
Prima data sunt sigura ca inainte de a pleca la serviciu, stilista se certase cu sotul, de ma tragea de par cu atata ura. Am incercat sa-i spun ca ma doare, a zambit acru într-un colt al buzelor si mi-a spus raspicat:
-Haideti, nu va mai lamentati atat, ca nu v-am omorat! Stiti cum se spune in popor: „Sufera baba la frumusete.”
Cand am scapat „vie” din mainile ei aveam capul cat o banita, plin de sarmale uriase (bucle mari), miroseam a fixativ de la o poasta, iar suvitele imi erau violent apretate. Am iesit pe strada si mi s-a parut ca lumea se uita ciudat la mine. De curiozitate nu era vitrina si geam de magazin in care sa nu ma oglindesc. Din senin a inceput vantul, apoi ploaia. Evident ca nu aveam umbrela la mine si m-am gandit cum se irosesc banii dati la coafor, chinul meu si trasul de par al stilistei. Sa fie tacamul complet, apa care mi se prelingea de pe par in ochi avea urme de fixativ si mi s-au inrosit si au inceput sa ma usture ochii.
Da. Asta inseamna salon: perii care ard varfurile, substante, fel de fel de ustensile care dau volum, onduleaza, incat te intrebi ce par iti mai ramane dupa 4-5 programari. Chelesti la propriu si chelesti la figurat fiindca si tarifele sunt pe masura atentiei care ti de acorda. Este ca la frizer. Frectia aceea in cap cu balsam costa nene, sa nu crezi ca-i este frizerului drag de tine gratuit!
La mine, toate acestea au incetat de cand am inlocuit coafatul cu extensii de par.
Nu ma gandeam vreodata ca noua, femeilor, sa ni se acorde cu investitii si eforturi minime sansa de a umbla mereu coafate pe strada.

 Acum am buclele la mine si mi le pot fixa si singura in cateva minute. Pot sa apar la evenimente cu bucle sau fara bucle, cu o cascada de par care-mi acopera umerii.Vantul, ploaia sau ninsoarea nu au ce sa-mi faca.
Investitia in extensii este de lunga durata si nu impune niciun fel de efort.
Spre deosebire de alte coafuri care scurteaza parul (bucle, cocuri, impletituri), extensiile au marele merit de a-l lungi si de a-i dubla sau tripla volumul.
Iata ce aspecte intalnite in magazinul Lysee.ro m-au fascinat:
-Abundenta de produse in functie de gusturi si posibilitati finaciare diferite. Exista aici extensii pe care ti le poti pune si scoate singura din par, la domiciliu, in mai putin de 15 minute si marfa care necesita fixarea la salon. In privinta cromaticii si blondele, si brunetele si roscatele sau satenele gasesc extensii de par conform nuantelor dorite. Chiar si lunginea suvitelor variaza.
-Promptitudinea distribuitorilor, care aloca un timp generos consilierii. Mai intai asculta ce doresti, apoi iti spune ce sa alegi.
-Calitatea produselor. In acest magazine se vand numai extensii de par natural 100% de calitate Remy.
-Pretul onest, raportat la faptul ca ai intotdeauna coafura gata pregatita la dispozitie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image