Exista cateva domenii, profesii despre care, in mod eronat se crede, ca toata lumea se pricepe, cum ar fi:
-politica. Am vazut atat de multi analisti politici in viata de zi cu zi, incat cei care se plimba pe la televizor palesc in fata atotcunoscatorilor! Toata lumea face politica, numai cand este vorba de actiune (iesirea la vot, demonstrarea spiritului civic), entuziasmul dispare brusc.
-fotbalul. “Mare lucru sa alergi dupa o minge pe teren sau sa antrenezi?”
-viata de profesor:”Sta toata ziua la cafele si plimba cataloagele dintr-o clasa in alta, ba mai are si vacante platite. Ma pricep si eu sa dictez de pe o carte si sa fac liniste in clasa.”
-la contabilitate: “Domnule, inainte era mai greu. Iti trebuia pregatire de specialitate, dar acum sunt programe. Introduci datele in computer si totul se proceseaza de la sine”…
Posibil ca manati de acest imbold, exista oameni care aplica pentru posturi de contabilitate, solicitand salarii astronomice, desi sunt speriati de cifre si pot trece si de departamentul resurse umana fiindca stiu sa pregateasca minutios un interviu de angajare si sa coafeze un CV. Pentru tine, persoana responsabila care a investit totul in afacere, in special timp, energie, munca personala sustinuta, iti recomand prudenta maxima la acest capitol, mai ales ca gasesti cele mai bune servicii contabilitate Bucuresti.

 De 14 ani profesionistii de la Realcont tin contabilitatea pentru multe firme si societati, gradul de satisfactie fiind de peste 98%. Evidentele tinute de contabilii de aici sunt reale, iar tu, ca om de afaceri, esti sigur de reusita.
Cu toate ca acuratetea evidentelor tinute de contabilii de la Realcont este de peste 98%, ei sunt asigurati in cazul comiterii unor greseli profesionale, astfel ca banii iti vor fi returnati in cazul exceptional al unei erori umane.

Spre deosebire de un contabil obisnuit, care iti demonstreaza ceea ce stie dupa cateva salarii bune, firma amintita mai sus, iti ofera trei luni de servicii gratuite inainte de semnarea contractului, adica de angajarea propriu-zisa. La semnearea contractului, bonusul (gratuitatea evidentelor cantabile) se obtine prin tragere la sorti pentru o anumita perioada decisa de catre noroc.
Poti contacta acesti contabili “reali” pentru conturi reale telefonic, dar si completand formularul de audit gratuit pentru firma. Va invit sa va ganditi serios cat de indragostiti de profesia lor si dornici sa ajute sunt acesti furnizori de servicii, daca asculta cu atentie toate nevoile clientilor, le ofera bonusuri si consultatii financiare gratuite. Referitor la tarifele practicate ulterior pentru servicii, clientii au numai cuvinte de apreciere: “Munca oamenilor de aici valoreaza aur. Sunt asa de atenti la detalii, incat stii exact care sunt si ultimii banuti din cont. Am devenit dependenti de ei si parteneriatul de lunga durata ne asigura succesul in afaceri.”
Costurile cu evidenta contabila se reduc la jumatate in cazul in care se apeleaza la firma amintita mai sus, eficienta se dubleaza in timp ce riscurile tind catre 0. Accesul la servicii si solicitarile unor evidente contabile se fac pe loc prin intermediul internetului. Contabilii de aici sunt in pas cu cele mai noi prevederi legale legate de evidente contabile si plata unor taxe, iar in centrul atentiei pun interesele clientului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image