Toate materialele de constructie se gasesc in Depozit-Online

0

Am obtinut toate autorizatiile, avem si proiectul, intre timp am gasit si echipa de mesteri care sa ne construiesca locuinta ideala, dar partea spinoasa acum incepe. De ingrijorare nu mai dormim noptile si ne sfatuim cu prietenii. Le marturisim temerile noastre: sa nu fim inselati cu materiale care se rup, putrezesc sau cedeaza la prima intemperie, sa nu gasim masini sa aducem acasa materiale constructii, daca nu ne ajung banii tocmai la acoperis, iar constructia surprinsa de iarna in acest stadiu se va darama…

Toti partenerii nostri de discutii au avut un singur raspuns:
-Cele mai bune, rezistente si ieftine material le gasiti pe Depozit-Online.ro. Acest distribuitor alunga toate temerile voastre, fiindca:
-sunt evaluate la superlativ de toti clientii, puteti citi parerile lor sa va linistiti in ceea ce priveste calitatea produselor si seriozitatea
-marfa este distribuita cu masinile lor la adresa indicata, iar daca valoarea comenzii este mai mare, transportul este gratuit
-in cazul in care banii au fost chetuiti, iar acoperisul nu este terminat, puteti cumpara in rate tot ceea ce aveti nevoie pentru finalizarea constructiei.

-Stii cum i-am gasit eu, imi spune cel mai bun prieten? Eram innebunit ca nu gaseam in magazinele cu material de contructie din cartier ceea ce aveam nevoie si am solicitat pe internet o oferta la fier beton pret iar la ei se vindea cel mai ieftin.

Relatia initiala de colaborarea s-a transformat rapid intr-una frumoasa de prietenie si dependenta.
Comunicarea prin e-mail este foarte avantajoasa fiindca nu necesita deplasare, nici pierdere de timp, nici cheltuieli inutile (abonamentul la internet a fost facut in alte scopuri). In functie de necesitati am fost ajutat sa:

-aleg cele mai bune produse si sa stabilesc corect cantitatea. Mi s-au oferit cu rabdare informatii despre produsele necunoscute la urmatoarea adresa de e-mail: info@depozit-online.ro.
-cer oferte de preturi si sa plasez comenzi solicitand si transportul la domiciliu la adresa sales@depozit-online.ro.
In prezent, traim fericiti in locuinta noastra confortabila si asteptam cu drag sa ne petrecem primul Craciun aici. Daca avem si mobilier si acoperis, datoram asta fiemei Depozit-online care ne-a ajutat si sustinut ca niste prieteni adevarati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image