Covoarele de baie, o uitilitate modernă

0

Adevărata provocare pentru omul secolului XXI, atunci când vorbim despre amenajarea și decorarea spațiului personal, este identificarea unor soluții care să îmbine esteticul cu utilul. Dorim de la mobilierul și accesoriile de mobilier nu doar să arate bine ci și să satisfacă o bună parte dintre necesitățile noastre cotidiene. În ciuda faptului că vremurile în care trăim nu ne pun piedici în această direcție și ne oferă din ce în ce mai multe posibilități de a materializa această dorință a noastră – de a îmbina utilul cu plăcutul – multitudinea de opțiuni ce ne stau la îndemână ne poate crea o stare de confuzie. Concret, atunci când vorbim despre baie, cea mai mare parte dintre noi ezită să folosească covoarele de baie din simplul motiv că trăim cu impresia că acestea nu pot și fi frumoase și practice.

Povestea este simplă: unii văd covoarele de baie ca fiind prea puțin practice ori greu de întreținut, iar pentru alții covoarele de baie pot reprezenta un moft. Totuși, covoarele de baie se dovedesc a fi un accesoriu absolut necesar băii noastre. Astfel, un covor de baie ales în cunoștință de cauză nu doar ca va schimba aspectul și atmosfera întregii încăperii, ci va transforma și multe dintre nevoile noastre de zi cu zi în confort.

Cum alegi un covor de baie?
Cei mai mulți dintre noi – dacă nu chiar toți – optăm pentru pardoseala băii pentru plăci ceramice sau, mai concret, plăci de gresie. De aceea, când intri într-o astfel de încăpere ne sunt necesari papuci de casă, pentru că gresia va fi mereu rece. Astfel, covoarele de baie vin în ajutorul nostru prin a transforma această necesitate în confort. În plus, covoarele de baie contribuie și la menținerea umidității din încăpere prin absorbție, astfel nemaifiind nevoie de a șterge apa de pe pardoseală rezultată în urma dușului.

Covoarele de baie oferite de davopro.ro se pliază pe necesitățile tuturor, venind într-o multitudine de modele și forme și din diverse materiale. Astfel, puteți alege covoare de baie care să se potrivească design-ului băii dumneavoastră, fără a fi nevoie să căutați prea mult.
Covoare de baie: îngrijiri suplimentare?

Durata de viața a obiectelor de mobilier, indiferent despre specificul lor ori camera în care sunt amplasate, este direct proporțională cu modul în care ne îngrijim de ele, iar covoarele de baie nu sunt o excepție. Astfel, o îngrijire constantă a covoarelor de baie va duce la o viață mai îndelungată a acestora.

Mai mult, îngrijirea covoarelor de baie nu necesită un efort prea mare. În mod normal, covoarele pot fi spalate la mașina de spălat cu ușurință, ținându-se cont, desigur, de indicațiile de spălare de pe etichetă. De regulă, pentru a nu-și pierde din proprietăți, covoarele de baie ar trebui spălate la un ciclu de spălare delicat, cu o temperatură mai scăzută și rotații mai puține la uscare. În plus, covoarele de baie ar trebui aspirate frecvent, pentru a-și menține prospețimea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image