Sfaturi la achizitionarea unui cartus de imprimanta!

0
Stim cu totii ca imprimantele au devenit echipamente extrem de accesibile la pret astfel incat aproape orice utilizator de calculator isi permite sa cumpere si o imprimanta pe care sa poata printa atunci cand doreste direct la el acasa. 
Dar imprimantele functioneaza cu consumabile, respectiv cartuse, care contin toner (laser sau cerneala in cazul cartuselor pe cerneala) care se consuma, se termina. Dupa aceea, in functie de modelul de imprimanta pe care il aveti si de starea cartusului existent ati putea sa reincarcati cartusul sau sa va cumparati unul nou. 
a) Cand cumparati un cartus nou aveti doua variante la dispozitie: sa cumparati un cartus original OEM, numit si OEM sau un cartus compatibil. Cartusele compatibile au avantajul ca au preturi mult mai scazute in comparatie cu cele originale, motiv pentru care cei mai multi utilizatori aleg le prefera pe acestea. Cartusele originale sunt in general solicitate de catre companii care isi permit sa investeasca in cartuse mai scumpe. Sigur ca aceste cartuse originale au o calitate superioara, lucru dovedit si de pretul mai mare, insa cartusele compatibile sunt o solutie la indemana, de compromis si mult mai accesibile. Prin urmare, daca aveti un buget limitat alegeti un cartus compatibil cu care va veti putea printa bine. Daca va doriti o calitate a printarii superioara, impecabila si aveti posibilitatea de a va extinde bugetul dedicat achizitionarii cartuselor, atunci puteti sa va indreptati atentia catre un cartus original, compatibil cu imprimanta dumneavoastra.
b) Compatibilitatea este factorul esential de care trebuie sa tineti cont atunci cand cumparati un cartus. Daca alegeti gresit, nu-l veti putea folosi si nu va ramane decat sa ramaneti cu el sau daca firma de unde l-ati cumparat accepta, sa-l returnati si sa pierdeti timp pana vi se trimite unul compatibil, sigur dupa ce comunicati modelul impriantei pe care o detineti. La inceput va fi mai greu, dar dupa ce deja cunoasteti de ce tip de cartus aveti nevoie, veti putea face usor comanda, chiar si direct online fara suportul direct al unui operator de vanzari.
c) Alegeti un distribuitor de cartuse de incredere. La fel daca alegeti gresit, va puteti trezi cu cartuse de calitate indoielnica, pe care nu le puteti folosi asa cum ati dori. La toner-factory.ro sigur veti gasi cartusul dorit. Site-ul este foarte bine structurat astfel incat sa puteti gasi rapid cartusul care va trebuie. Astfel, cele doua mari categorii sunt cartuse cu toner, respectiv cartuse cu cerneala. La fiecare categorie puteti alege brandul cartusului. Tonerul comandat se expediaza prin curierat rapid astfel ca veti intra in posesia lui foarte rapid. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image