Vitrinele frigorifice nu se demodează niciodată, dar sunt vedete în sezonul estival

0


Alimentele perisabile impun prezența vitrinelor frigorifice în toate anotimpurile, iar înghețata le trasformă în vedete ale sezonului estival.
Carnea, mezelurile, lactatele se alterează la temperaturi mari, iar opțiunea vitrine frigorifice orizontale este soluția care anulează diferențele de înălțime dintre oameni, din cele așezate în acest mod putând să-și aleagă produsele dorite chiar și copii.

Cel mai important criteriu de alegere a unei camere frigorifice ieftine nu este prețul, ci calitatea acesteia. Industrial Cold își motivează clienții prin combinația: cea mai bună calitate la cele mai mici prețuri. Pentru a alege corect vitrina sau camera frigorifică se impune clarificarea destinației acesteia și a condițiilor de exploatare. Corpul vitrinei trebuie să fie izolat crespunzător ca să nu piardă frig prin pereți și să nu-și modifice temperatura interioară după cea din magazin, operațiune pe care nu știe să o facă un muncitor fără calificare în domeniu.

La achiziționarea echipamentelor de frig industrial, un client priceput va verifica temperatura de răcire din interior cu un termometru personal, deoarece de obicei, senzorul de temperatură este plasat în zona cea mai rece a aparatului frigorific. Nu este cazul profesioniștilor de la Industrial Cold care fac toate activitățile de montaj și punere în funcțiune la adresa indicată de client și în prezența acestuia. La fel de importantă este și amplasarea aparatelor frigorifice: specialiștii de la firma amintită mai sus evită plasarea vitrinelor frigorifice în zona razelor solare sau a jetului de apă de la instalațiile de climatizare din unitățile de alimentație publică.
Cei 100 de clienți cărora li s-au realizat vitrine la cerere după datele și formele dorite se declară pe deplin mulțumiți și recomandă produsele firmei.

Aparatele frigorifice realizate la comandă vin cu îmbunătățiri care nu se găsesc și la cele de serie sau din magazine: sistem de controlare electronică de la distanță și cu o structură solidă, scutind utilizatorul de pagube sau eventuale accidente.
Comparând o vitrină frigorifică verticală instabilă și amplasată defectuos, cumpărată din comerț, cu una realizată la comandă să avem în vedere următoarea imagine dezolantă: un aparat frigorific plin cu sticle sau borcane de iaurt prăbușit în mijlocul magazimului, în jur cioburi și mizerie, clienții loviți nu vor mai călca niciodată pe-aici, ba vor depune și plângere solicitând daune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image