Copiii lasati in tarcuri – o decizie buna a parintilor?

Copilaria este perioada cea mai frumoasa a vietii in care descoperirea lumii este cea mai mare realizare. Toti copii sunt puri, inocenti, nestiutori, ei sunt ingerasii nostri si trebuie sa-i invatam cum sa se bucure de fiecare lucru care ii inconjoara; datoria noastra, de parinti este sa ii protejam si sa le oferim toate posibilitatiile de a se dezvolta armonios si de a fi fericiti.

Noi suntem norocosi atat prin prisma faptului ca ne-au fost „daruiti”, cat si pentru ca suntem parinti intr-o perioada dezvoltata in care a munca de a creste un copil este mai usoara datorita tuturor inovatiilor si descoperirilor.
Orice parinte stie cat este de important in prima perioada a vietii micutului sa fie protejat, dar mai ales fericit.

Fericirea este singura preocupare a copiilor si poate fi obtinuta atat de usor: prin mangaierile mamei, prin iubirea neconditionata a parintilor si prin joaca. Joaca este un element important al copilariei fericite, indiferent de cate probleme au parintii, prichindelul trebuie sa aiba aceasta activitate. Desi e destul de greu sa il supraveghezi, acesta avant o energie incredibila, nu este imposibil pentru ca dupa cum am spus traim intr-o era dezvoltata.

Lasati ingerasul sa se joace in liniste si in armonie intr-un tarc pentru copii adecvat varstei sale, astfel bifezi mai multe probleme: energie consumata fara epuizarea parintilor, joaca si siguranta.
Un tarc pentru copii este, de fapt, o lume magica pe care ei si-o construiesc . O lume sigura unde fericirea micutului este primordiala. De asemenea, un tarc de bebelusi este un beneficiu si pentru parinti pentru ca in timp ce micutii se joaca ei isi pot desfasura activitatiile casnice.

Care sunt cele mai sigure tarcuri pentru copii?

Cand zic copii nu ma refer la cei ce deja stiu sa deschida usile, la cei ce deja stiu sa umble pe telefonul lui mami si al lui tati, nu ma refer la cei ce deja canta impreuna cu Gasca Zurli, ma refer la prichindeii care stau in fund, merg de-a busilea sau abia au facut primii pasi. Dragi mamici, daca credeti ca prichindelul va sta foarte mult timp intr-un tarc pentru copii atunci inseamna ca nu stiti cat este de precoce micutul vostru.
Revenind la tarcurile de bebelusi sunt cateva modele mult mai sigure, iata care sunt acestea:
     • Tarcuri pentru copii prevazute cu plasa laterala – atenti la jucarii, prichindeii se pot lovi, cadea etc., pentru siguranta voastra achizitionati un tarc de bebe cu plasa laterala, astfel incat sa nu se loveasca in timp ce se joaca
     • Tarcuri multifunctionale – aceastea nu limiteaza spatiul, il puteti pune oriunde si oricum. Oferiti-i copilului vostru un spatiu mare de joaca unde sa isi creeze lumea lui magica, cu cat va fi mai mare cu atat va dormi mai bine pentru ca isi va consuma energia
Tineti cont de faptul ca vor urma calatorii, iar acest tarc de joaca nu va poate lipsi, deci achizitionati-l pe cel ce se monteaza usor si se demonteaza la fel de usor.
Daca inca nu dispuneti de aceste tarcuri este timpul sa accesati un site cu produse pentru copii: BabyNeeds.ro. Aici veti gasi modelele mentionate mai sus si multe alte tarcuri ieftine pentru copii in variate colori si modele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *