Indiferent ca este vorba despre o petrecere, nunta sau pur si simplu o iesire in oras cu prietenii, bijuteriile reprezinta un accesoriu nelipsit din tinuta unei femei. Avand in vedere ca acestea pun in valoare frumusetea unei femei e logic de ce bijuteriile sunt atat de apreciate si iubite de catre reprezentantele sexului frumos. Pentru ca piata bijuteriilor ofera pe zi ce trece noi si noi modele incet dar sigur sa creat o moda a bijuteriilor, moda care este respectata atat de barbati cat si de femei. Avand in vedere ca numarul femeilor care sunt interesate de acest domeniu este mai mare decat al barbatilor, in cadrul acestui articol voi prezenta pe scurt cateva din bijuteriile care sunt la moda in acest an si care nu trebuie sa lipseasca din cutiuta cu bijuterii a unei femei care se respecta.

Lafel ca in cazul obiectelor vestimentare unde anumite haine raman la moda indiferent de trecerea anilor, acelasi lucru este valabil si in cazul bijuteriilor. Perlele reprezinta in acest sens cel mai bun exemplu. Chiar daca aceste bijuterii sunt considerate invechite, si in acest an acestea sunt o alegere foarte buna indiferent ca doresti sa le porti la o tinuta eleganta sau la o tinuta lejera.
O alta bijuterie clasica dar care in acest an este la mare cautare este colierul vintage. Dintre toate tipurile de coliere vintage, cele la baza gatului sunt in mare trend in acest an. In cazul in care doresti sa combini utilul cu placutul atunci poarta coliere vintage dar care au in componenta si un diamant. Chiar daca diamantele sunt perfecte pentru inele logodna, cu siguranta combinatia dintre clasic si eleganta, rafinament va genera foarte multe impresii pozitive.

Femeile care doresc sa iasa in evidenta prin faptul ca poarta bijuterii mari, colorate sau confectiionate din mai multe materiale atunci pot sta linistite. De ce? Pentru ca in acest an bijuteriile statement sunt la mare cautare, ceea ce indica o siguranta de sine crescuta.
Pentru ca din aceasta prezentare nu puteau lipsi cerceii, trebui sa stii ca trendul in acest an in materie de cercei e reprezentat de cerceii candelabru. In cazul in care te gandesti ca sunt prea mari, afla ca acestia pot fi purtati fara nici un fel de problema la o tinuta eleganta. Ba mai mult decat atat, datorita faptului ca ofera o doza de autenticitate si un grad de mister, acesti cercei nu trebuie sa lipseasca din cutia de bijuterii a unei femei chiar daca aceasta nu ii poarta zilnic.
Doarece nu doar moda conteaza, in finalul acestui articol vreau sa va dau si un sfat: bunul gust si eleganta nu trebuie sa dispara niciodata, indiferent de moda!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image