Diferiti actori se pot lauda cu talentul lor la saruturi dar colegele lor din filme ne spun adevarul.
Aldin
Locul 10 Taylor LautnerTaylor saruta foarte bine, dupa spusele fostei lui prietene si partenera din filmul Valentine’s day, Taylor Swift. Intr-unul din interviurile din 2009, actrita a subliniat cat de bine saruta Taylor.

Locul 9 Zac EfronFosta sa iubita din High School Musical,Vanessa Hudgens si colega sa Ashley Tisdale ,ambele cred ca Zac saruta bine.

Locul 8 Robert PattinsonDesi Kristen Stewart nu a dat niciodata detalii despre cum e sa-l saruti pe Robert Pattinson (iar noi ardem de curiozitate sa-i aflam parerea despre subiectul asta!), totusi Christina Ricci, partenera lui Rob din Bel Ami, a declarat despre el: „E un tip dragut si super amuzant…si saruta foarte bine.”

Locul 7 Chace Crawford
Colega sa din Gossip girl Madchen Amick spune ca ea chiar sa bucurat sarutandu-l pe Chace pe ecran,adaugand ca sarutul sau nu ar dezamagi niciodata.
„Saruta foarte bine.Daca cineva are oportunitatea de a-l saruta,el nu va va dezamagi”spune ea.

Locul 6 Tom Cruise
Gwyneth Paltrow a vorbit despre el colega din Austin Powers spune ca s-a distrat sarutandu-l pe scena.
„Am facut odata un mic medalion la inceputul lui Austin Powers 3 si am ajuns sa-l fac afara cu Tom Cruise.A fost un sarut uimitor!”

Locul 5 Alexander Skarsgard
Cine crezi ca este de parere ca Alexander saruta fantastic?Lady Gaga!Ea a avut o sansa de a-l saruta in The True Blood in videoul sau „Paparazzi”.
„El a fost foarte bun.Este foarte bun la sarutat.Pe scena saruturile sale sunt foarte reale.Nu cred ca alti oameni o fac dar am fost sarutati cu adevarat”a tasnit Gaga.

Locul 4 Shia LaBeouf
Colega lui Shia din Transformers Megan Fox spune:”Saruta cel mai bine!
„Este cel mai bun sarutator!”
Locul 3
James McAvoy
Colega lui James Keira Knightley spune oamenilor despre el:
„James este cel mai bun sarutator!”

Locul 2 Johnny Depp
Intotdeauna am crezut ca el saruta foarte bine.Aici sunt doua doamne care dovedesc acest lucru.
„Nu as putea cere un sarut mai bun pe scena cu Johnny Depp de fapt,cred ca cei 14 ani au fost hamaiti cu placere”a declarat colega sa din „The Pirates of Caribbean.
„Johnny Depp este un tip foarte foarte super.Am fost foarte nervoasa dar el a fost protector cu mine si daca tu chiar vrei sa stii,el saruta foarte foarte bine.”a adaugat
Marion Cotillard

Locul 1 Will Ferrel
(Stiu ca esti surprins!
)Potrivit colegei sale Anna Friel din Land of the Lost, Farrel este cel mai bun sarutator pe care il poti gasi.
„Will Ferrel este un sarutator cu adevarat fantastic” spune Anna.”Tu nu astepta de la el-dar el saruta cu adevarat bine.Deci daca cineva are nevoie nu ar trebui sa dai decat un telefon si sa il intrebati pe Will”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image