Scutece de unica folosinta vs Scutece textile

0

Scutecele de unica folosinta sunt cele mai utilizate in ziua de azi la nivel mondial, majoritatea mamicilor preferandu-le pentru ca sunt usor de aplicat si pentru ca au impresia ca acestea sunt cele mai benefice tipuri de scutece pentru bebelusii lor. In categoria scutecelor de unica folosinta intra si scutece Pampers, acestea fiind cele mai cunoscute la nivel mondial. Scutecele Pampers au inceput sa fie realizate in urma cu aproximativ 50 de ani, insa in tara noastra ele se pot gasi pe piata numai de 20 de ani. Parerile mamicilor din lumea intreaga sunt impartite atunci cand vine vorba despre aceste scutece Pampers. Unele dintre acestea le agreaza, spunand despre aceste scutece Pampers ca sunt extrem de benefice pentru bebelusii lor si ca au puterea sa ii mentina pe acestia mereu in siguranta si protejati, indiferent de situatie.

Mai mult decat atat, mamicile fane ale scutecelor Pampers sustin ca, aceste tipuri de scutece de unica folosinta sunt special create pentru a mentine pielea unui bebelus mereu uscata si catifelata. Exista insa si un numar destul de mare de mamici care sunt de parere ca scutecele Pampers nu sunt atat de benefice pentru bebelusi, asa cum se spune. Acestea sustin ca nu folosesc scutece Pampers, deoarece ele sunt de parere ca aceste tipuri de scutece de unica folosinta irita uneori pielea bebelusilor si ii impiedica pe acestia sa is idea seama despre nevoile fiziologice care se petrec in corpul lor, iar astfel vor merge la olita la o varsta mult mai inaintata. Acest lucru este sustinut si de catre unii specialisti, care la randul lor sustin sus si tare varianta cu mersul la olita la o varsta mai inaintata decat ar fi normal.

Despre scutece textile nu sunt asa multe de spus, deoarece pe acestea le cunoastem toti cei care avem o varsta mai inaintata. Acestea sunt tipurile de scutece adulti realizate din material textile, care pot fi spalate si apoi refolosite.Un numar mare al mamicilor din lumea intreaga se arata inca incantate de performantele scutecelor textile si aleg sa le utilizeze chiar si azi pentru bebelusii lor. In primul rand, atunci cand se folosesc scutece textile, economia banilor este mult mai mare. Statisticile arata ca un bebelus foloseste in jur de 20 de scutece textile, de cand se naste si pana cand incepe sa mearga la olita. Acest aspect este demn de luat in considerare, pentru ca trebuie spus ca numarul scutecelor de unica folosinta pe care le foloseste un bebelus de cand se naste si pana incepe sa merga la olita sare cu mult de 7000. Astfel ca va puteti da seama si singuri cati bani se pot economisi atunci cand se folosesc scutece textile pentru a asigura siguranta si protectia unui bebelus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image