Aparatorile de patut protejeaza si infrumuseteaza. Ilbambino.ro le comercializeaza

0

ce aparatoare de patut sa cumperi

Aparatorile de patut sunt elementele care lipsesc deseori de la patuturile de bebe, cu toate ca de multe ori, parintii nu realizeaza lucrul acesta, si se multumesc doar cu dizlocarea saltelutei pentru a se pune cu marginea pe grilajul in care altfel, bebelusul s-ar putea lovi. Exista produse speciale denumite aparatori de patut care au rol de a proteja copilasul pana si de loviturile accidentale pe care le-ar putea „incasa” de la  grilajul patutului atunci cand miscarile prin bruste ale manutelor. ale picioruselor sau al caputului, el ajunge pana la grilajul de la patut.

Un alt rol pe care aparatorile de patut pentru bebe il au este cel de infrumusetare. Modelele nu vor fi mai prejos de restul modelelor de la patut, ci poate chiar sa insufleteasca aspectul si chiar sa ii incante pe micuti.

Acccesoriile pentru patut din bumbac 100% si umplute cu vata antialergica se numesc aparatori de patut

Accesoriile pentru patut ar putea sa insemne orice produs care poate fi adaugat fara sa fie neaparat nevoie de el. Ei, bine, un accesoriu care este mai putin accesoriu si mai mult un produs practic (si frumos) este aparatoarea de patut pentru copii. Si nu este o simpla bucata de material pe care parintii sa nu stie cum sa o prinda sau sa nu stie cand o vor vedea scamosata; este un produs cat se poate de rezistent, de protector si de colorat si plin de modele:

  • Vata antialergica din umplutura este de aproximativ 3 cm grosime
  • Captuseala este realizata din fibre ultrafine, pentru o senzatie matasoasa, si nu poroasa
  • Aparatoarele laterale sunt de obicei in forma de L, dar exista si modele in 3 parti, in forma de U
  • Se spala si se calca usor
  • Vopselele utilizate in colorarea acestor aparatori de patut sunt non-toxice
  • Exista snururi suficiente pentru fixarea pe marginile patutului
  • Modelele pot fi discrete, infatisand flori sau animalute
  • Modelele pot fi si mai vii, infatisand geometrii, personaje si animalute zambitoare, totul pe un fundal colorat

Aparatoarea de patut pentru copii si motivele pentru care parintii ar trebui sa o cumpere

Fiecare parinte tine la copilul sau mai mult decat la el insusi, spre comparatie. Asadar, daca parintii nu isi doresc sa se loveasca prin casa si iau tot felul de masuri astfel incat sa scada acest risc, de ce nu ar face asta si pentru copilasii lor? Copilasii stau mult timp in paturi, asadar se mai misca pe acolo, si, cum miscarile lor nu sunt intotdeauna unele concrete, cu intentie, atunci riscul de lovire de grilajele patutului este destul de ridicat.

Decat sa apeleze la improvizatii, parintii ar lua mai bine decizia sa aceseze internetul si sa aleaga din mediul online produse special create in acest scop: aparatorile de patut pentru bebe. Si, ca sa aiba o siguranta ca produsul comandat va fi unul de calitate, ar trebui sa caute magazine online de profil.

Ilbambino.ro este un asemenea magazin, pentru ca „specialitatea” lui este formata din articolele si produsele concepute si confectionate despre si pentru copii. Magazinul online Ilbambino.ro detine multe modele de aparatoare de patut pentru copii, si o gama larga si de culori, si de dimensiuni, si de configuratii, astfel incat parintii sa isi poata gasi foarte usor ceea ce se potriveste pentru ei si ceea ce le place lor (sau ceea ce este in acord si cu bebelusul: fetita, baietel, cuminte, zvapaiat etc.).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image