Cadouri personalizate pentru sot – ieftin si bun

0

In curand se apropie ziua sotului si inca nu v-ati decis ce cadou sa ii oferiti. Ati cautat si pe Internet si in magazine, insa nimic nu v-a facut cu ochiul. Este putin pretentios, dar ii plac lucrurile de buna calitate, indiferent de pret. Stiti ca suspina de ceva vreme dupa un tricou personalizat, insa ideea vi se pare prea simpla, asa ca trebuie sa ii mai adaugati cateva lucruri. Cautati, inainte de toate, pe Internet o firma care sa ofere servicii de calitate, dar si garantia produsului.

Dupa care, puteti citi comentarii ale altor clienti sa vedeti daca sunt sau nu multimiti de calitatea produsului pe care l-au comandat. Gasiti o firma care pare serioasa, mai ales ca daca nu sunteti multimita de calitatea pozei pe care doriti sa o imprimati pe tricou ori va restituie banii, ori va face din nou imprimarea, dar pe alt tricou. Doriti sa comandati un cadou personalizat cu poza dumneavoastra care sa arate ca un puzzle pentru ca sotului sa nu ii lipsiti nici macar cand dormiti impreuna. Pozele se developeaza de catre firma la care apelati pentru imprimare, asa ca aveti grija la ce poza alegeti. Trebuie sa fiti cat mai fotogenica si puteti trimite chiar si doua-trei pentru a avea de unde alege.

Mousepad cu poza sotului

Pentru ca sotul este un impatimit al calculatoarelor, v-ati gandit sa-i mai adaugati tricoului si un mousepad cu fotografia lui. Nu costa mult, iar serviciile oferite promit sa fie de calitate. Daca nu veti fi multumita de rezultate, va puteti cere banii inapoi si aveti garantia ca ii veti primi. Puteti comanda un mousepad in marime de 19 x 23 cm, dar aveti posibilitatea de a alege si modelul rotund. Ca si material, este facut din cauciuc. Este foarte rezistent si are o durata de viata de cativa ani. Orientativ, preturile incep de la 30 de lei, iar livrarea se face in doua zile. Pentru a obtine un mousepad care sa aiba imprimat o fotografie, se foloseste un proces de sublimare speciala, procedeu datorita caruia fotografia imprimata va avea o durata de viata mai mare. Se taie 4-5 mm din marginea fotografiei. Se recomanda alegerea unei fotografii care sa nu permita decuparea unei parti esentiale din ea.

Fii propriul creator!

Firmele care imprima pe diverse obiecte si pe articole vestimentare poze sau mesaje personalizate, va stafuiesc sa fiti propriul vostru creator pentru a fi multumiti de rezultate. O husa de telefon pe langa celelalte cadouri personalizate este o alegere utila si nu arata deloc rau. Doriti ca pe husa telefonului sa fie imprimata o poza cu sotul impreuna cu colegii de la munca. Pentru iPhone 6, sunt huse negre, albe si transparente, facute din policarbonat de calitate extrasubtire. Iar pretul este cat se poate de acceptabil: de la 56 de lei la 46 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image