Primele detalii + Trailer: The Amazing Spider-Man 2 (2014) – Uimitorul om paianjen!

0

Dupa cum ne-am obisnuit, seria Spider-Man continua. De aceasta data vom discuta despre partea a doua din Uimitorul Spider-Man, un film ce o sa fie lansat anul viitor, un film care nu m-a impresionat foarte mult in prima parte, defapt pot spune ca se putea mai bine de atat. Aceeasi poveste clasica si finalul „Happy End” deja cunoscut de toti cei care au vazut seria Spider-Man.

The Amazing Spider-Man 2 se lanseaza mai exact in cinematografele din Romania 02.05.2013 si speram sa vedem si ceva nou. Stim ca o sa fie efecte 3D, stim ca Spider-Man o sa fie rolul principal, dar totusi vreau o poveste care sa ma faca sa zic „Waaaaaau, regizorul asta e chiar smecher si nu ma gandeam niciodata la asa ceva”.

Pana la lansare nu avem decat sa va aratam un mic teaser, o sa revenim cu trailerul oficial de indata ce el o sa fie disponibil.

(function() {var d,v,s;d = document;v = d.createElement(‘script’);v.type = ‘text/javascript’;v.async = true;v.src = ‘http://video.cinemagia.ro/player/resize.js’;s = d.getElementsByTagName(‘script’)[0];s.parentNode.insertBefore(v, s);})();

La un an de la lupta sa cu Şopârla, Peter Parker are o viaţă plină pe care şi-o împarte între eliminarea infractorilor şi timpul acordat iubitei sale, Gwen. Peter nu a uitat de promisiunea făcută tatălui lui Gwen, aceea de a sta departe de fiica lui, însă pur şi simplu este o promisiune pe care nu o poate respecta. Lucrurile vor lua o turnură dramatică pentru ei când intră în scenă un nou villain, Electro, iar Peter descoperă alte şi alte detalii legate de trecutul misterios al familiei sale. cinemagia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image