AOC a lansat un monitor urias! Vezi despre ce model este vorba…

1

Daca ziceam ceva de Samsung, Sony, HP sau Dell mai ziceam, dar discutam de un monitor de la AOC, neasteptat insa ei au lansat un model de te lasa cu gura cascata. Este vorba de modelul q2963Pm care la prima vedere nu ne spune nimic, insa daca vedem o poza cu el nici nu zici ca este de prin filmele SF.

Modelul AOC q2963Pm are o diagonala de 29 inch (73 cm), cu un raport al imaginii de 21:9, este destinat vizualizării filmelor în format Cinemascope.

Dupa cum stiti foloseste tehnologia LED, asta inseamna ca, consumul de energie este foarte scazut, producatorii spun ca el consuma 26 w, extrem de putin pentru un monitor cu o asa diagonala.

Modelul, parte din gama Style, ofera un contrast dinamic de 50.000.000:1 (rată de contrast tipic: 1000:1) si unghiuri de vizualizare de pana la 178°, atat pe orizontala, cat și pe verticala. În acelasi timp, luminozitatea de 250 cd/m2 si timpul de raspuns de 5 ms contribuie la imagini foarte clare si o luminozitate extrem de puternica.

Zvonuri spun ca acest model o sa-l avem si in Romania undeva in luna iulie si pretul o sa fie in jurul la 2000 RON (verifica pretul actualizat si stoc). Pretul este destul de rezonabil pentru cei care fac prelucrari foto si video dar si pentru pasionatii de jocuri.

1 thought on “AOC a lansat un monitor urias! Vezi despre ce model este vorba…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image