Am reusit sa vad „Iron Man 3” – Un film cu un buget de 200 milioane dolari !

1

Aseara am rusit sa vad filmul Iron Man 3 (Omul de Otel 3), un film care l-am asteptat ceva timp, un film care m-a impresionat mereu de la o parte la cealalta si un film care il clasez in cele mai bune filme ale anului 2013.

Povestea este relativ cunoscuta, insa la acesta s-a adaugat si efectele 3D care au fost uluitoare. De asemenea mi-a placut si povestea aceste parti, nu am sa va spun ce si cum, insa vi-l recomand cu cea mai mare placere pentru ca este un film care merita vazut la cinema.

Totusi as vrea sa spun ca ma asteptam la ceva mai multa actiune, bineinteles ca suspansul a fost de la inceput pana la sfarsit si mereu am fost surprins.

Dupa cum s-a terminat filmul putem spune ca nu o sa mai existe o parte a 4-a, dar totusi eu nu cred ca o sa se opreasca aici. S-a pomenit foarte mult in aceasta parte de extraterestrii, asa ca cel mai mult probabil in partea a 4-a o sa avem o lupta pe cinste impotriva unor fiinte neidentificate.

(function() {var d,v,s;d = document;v = d.createElement(‘script’);v.type = ‘text/javascript’;v.async = true;v.src = ‘http://video.cinemagia.ro/player/resize.js’;s = d.getElementsByTagName(‘script’)[0];s.parentNode.insertBefore(v, s);})();

1 thought on “Am reusit sa vad „Iron Man 3” – Un film cu un buget de 200 milioane dolari !

  1. Mi-au placut super mult efectele 3D din Iron Man ..scena aia in care ninge peste Tony si parca fulgii aia vin spre tine…iti zbarleste pielea nu altceva <3 <3 !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image