Gigi Becali are 30.000.000 € în SUA!

0

Toma Zonea, unchiul lui Becali şi cel care administrează contul de peste Ocean al latifundiarului, a venit de la New York să ajute Steaua.
In urmă cu cateva zile a venit in ţară, din Statele Unite ale Americii, de la New York, Toma Zonea, considerat unul dintre cei mai bogaţi aromâni de pe continentul nord-american.
Gigi Becali are o rezervă uriaşă de bani, pe care ar putea să o pună la bătaie pentru a susţine SteauaMai mult, Toma Zonea este şi unchiul lui Gigi Becali, patronul echipei Steaua. Libertatea a aflat că Toma Zonea administrează o parte din banii lui Gigi Becali, depuşi în conturi ale băncilor americane. Suma respectivă se ridică la aproape 30.000.000 de euro şi ar putea reprezenta una din sursele de venit vizate de bossul Stelei pentru a-l convinge pe Victor Piţurcă să preia echipa. “Gigi are încredere totală în el. Toma e un om foarte corect, care, la rândul lui, deţine o avere uriaşă. Are un nepot care e mare cineast în Statele Unite, iar un altul, Costin, joacă fotbal la juniorii lui Dinamo”, ne-a spus o sursă autorizată.

«Americanul» vrea să ia CFR Timişoara

Conform aceleiaşi surse, averea estimată a lui Toma Zonea e de peste 80.000.000 de dolari. Şi pentru că în familia Becali fotbalul înseamnă totul, se pare că şi Toma Zonea este interesat să investească în sportul-rege din România. “Din câte ştiu eu, el vrea să cumpere echipa CFR Timişoara. Omul este înnebunit după fotbal”, a precizat sursa Libertăţii. Sursa: Libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image