In ultima vreme am muncit la un nou site, un proiect care vreau sa-l pun pe picioare pana la sfarsitul acestui an. Cand ma refer sa-l pun pe picioare ma gandesc automat la page rank, trafic cat mai mult si servicii complete de creare site-uri, seo si link building.

In mare parte articolele sunt destinate iubitorilor de it. Pentru inceput am pus accent mai mult pe articole de jocuri si gadget-uri insa pe site gasim din fiecare categorie cate un articol interesant.

Proiectul Zona IT s-a nascut din pasiunea de stiri it, iar cum 24monden a mers de minune in ultima perioada tot am zis sa mai fac un site in care sa-mi testez limitele despre cunostintele de tehnologie si promovare web.

Momentan pe site se gasesc in jur de 40 de articole si numarul lor vor creste odata cu trecerea timpului. Toate articolele vor contine minim 250 de cuvinte si vor fi promovate pe directoare de articole si retele de socializare.

Pentru inceput nu ne-ar strica putina sustinere din partea voastra, dupa cum am spus proiectul este la inceput si doresc sa-l fac cat mai cunoscut in mediul online. Multumesc celor care imi acorda un like mai jos.

1 thought on “Zona IT – Un nou proiect!

  1. Vezi ca vizitele pot creste la un momendat brusc, deci nu te descuraja, ai grija cum te impaci cu pinguinul google si panga google, in rest ar trebuie sa mearga pentru ca vad ca lumea este tot mai interesata de It dupa parerea mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image