Daca ai ajuns pe aceasta pagina insemna ca esti interesat sa-ti repari monitorul lcd la cel mai mic pret de   pe piata, cu garantie si cu certitudinea ca nu o sa-ti mai faca probleme.

Noi venim cu solutia si va punem la dispozitie cel mai ieftin service lcd din Bucuresti, cu preturi incepand de la 29 RON. Valabil pentru orice diagonala, orice marca si orice problema. Apeleaza acum la specialistii din domeniul lcd, servcice monitoare bucuresti va sta la dispozitie in fiecare zi de luni pana vineri intre orele 10:30 – 17:00.

Unde ii putem gasii ?
– Adresa unde se pot repara monitoarele lcd este: Bucuresti, Lizeanu, str Bradesti, nr 1, sector 2. Pentru mai multe detalii puteti suna la numarul: 0730 778 826

De asemenea daca ai probleme cu calculatorul, se blocheaza, se restarteaza sau pur si simplu nu mai functioneaza cum trebuie atunci poti apela tot la ei si problema este ca si rezolvata. Diagnosticarea nu va costa nimic, tot ce trebuie sa faceti este sa apelati la ei.

Poti apela la ei daca laptopul iti face probleme, se pot repara si placile de baza. Defectiunile se constata gratuit. Reparatii laptopuri bucuresti va ofera 3 luni garantie daca s-a efectuat reparatii pe placa de baza.

Puteti beneficia de garantie extinsa de pana la 12 luni pentru doar 39 lei. Profita acum de oferta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image