Am vazut "Elysium 2013" - Vezi buget, detalii si pareri ! - 24monden.ro

Am vazut “Elysium 2013” – Vezi buget, detalii si pareri !

Elysium 2013, un film care m-a impresionat foarte mult din trailer, un film care mi-am propus sa-l vad la cinema datorita efectelor care am crezut ca se regasesc in el.

Ei bine, intr-un final am reusit sa-l vad, insa nu m-am asteptat sa fie chiar asa slab. Pentru cei care au urmarit mii de filme stiu mai exact despre ce este vorba. Putin dezamagit de erou, care la sfarsit a murit, am crezut ca isi revine…ca se intampla ceva, insa nimeni si nimic nu la salvat. Probabil s-a lasat loc pentru o parte a 2-a a filmului, oricum este prea devreme sa vorbim despre partea a doua a acestui film.

Ca idee, un film cu un buget de 115 milioane de dolari ai asteptari mult mai mari, povestea este oarecum trasa de par, te astepti totusi ca el sa fie un super om dupa ce si-a pus acel costum. In fine, mie unul nu mi-a placut iar nota de 7.2 de pe IMBD este cam mare, eu ii dau undeva la 6.5 cu indulgente.

Multa vorbaraie, putin actiune, suspans 0 si actori low budget.

Elysium s-a lansat in cinematografele din Romania pe data de 16.08.2013 si este lider in box office-ul american in ultima saptamana, asta pentru ca a fost o concurenta destul de slaba. Mai jos urmariti trailer-ul filmului Elysium subtitrat in Lb Romana.

(function() {var d,v,s;d = document;v = d.createElement(‘script’);v.type = ‘text/javascript’;v.async = true;v.src = ‘http://video.cinemagia.ro/player/resize.js’;s = d.getElementsByTagName(‘script’)[0];s.parentNode.insertBefore(v, s);})();

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *