Am vazut „Misiune pe MS One” – Un film care merita vazut la cinema!

0
James Mather si Stephen St. Leger au facut un film de nota 10 cu felicitari, cel putin asta este parerea mea dupa vizionarea acestui film. Au imbinat perfect actiunea cu SF-ul si plus de asta a fost putin piperat cu putina comedie.
Pacat ca filmul a fost digital ca daca era 3D rupea toate topurile. Nu am inteles cum de un film ca acesta are doar nota 6.3 pe imbd, in fine, pentru mine a fost un film exceptional cu toate incredientele.

MS One este o închisoare experimentală unde cei mai periculoşi 500 de criminali ai lumii sunt ţinuţi sub somn artificial. În timp ce conduce o misiune umanitară, Emilie Warnock (Maggie Grace) fiica preşedintelui american, ajunge aici tocmai în momentul când izbucneşte o revoltă violentă şi fără precedent.
Emilie şi echipajul MS One sunt luaţi prizonieri de către deţinuţi, iar preşedintele Warnock decide să-l trimită pe agentul Snow (Guy Pierce) pe MS One cu misiunea de a o salva doar pe Emilie şi pe nimeni altcineva.


(function() {var d,v,s;d = document;v = d.createElement(‘script’);v.type = ‘text/javascript’;v.async = true;v.src = ‘http://video.cinemagia.ro/player/resize.js’;s = d.getElementsByTagName(‘script’)[0];s.parentNode.insertBefore(v, s);})();

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CAPTCHA ImageChange Image